maria-theresia-polo
totenkopf-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
landstorm-nederland
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
totenkopf-triko-ferfi
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
polizei-division-polo

Az előrejelzések szerint Svédországban 2050 táján fog kisebbségbe kerülni az államalkotó nemzet.

Közel húsz évvel ezelőtt még - Botkyrka község kivételével - Svédország egyetlen településén sem haladta meg az idegen etnikumú személyek arányszáma a 30%-ot. 2009-ben azonban Botkyirkában már átbillent a mérleg nyelve a bevándorlók irányába. De rövidesen Malmőben és Södertäljében is eléri az 50%-ot a nem svéd származásúak aránya.

Amennyiben a jelenlegi születési arányszámok nem változnak lényegesen, valamint a bevándorlás is a mostani ütemben folytatódik, akkor 2050 körül Svédország településeinek egy részében a svédek kisebbségbe kerülnek. Ami alighanem azt is jelenti majd, hogy az évszázad közepe táján Svédország lakóinak többsége bevándorló vagy azok leszármazottja lesz.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Ráadásul az idegenek asszonyai jóval szaporábbak, mint a született svéd nők, ezen kívül pedig könnyen elképzelhető, hogy az invázió üteme nem marad a mai szinten, hanem még gyorsulni is fog. Ami annál is inkább valószínű, mivel az elmúlt évek folyamán is növekedett a Svédországba érkező bevándorlók száma. 2050 táján más európai nemzetek sem lesznek már távol attól, hogy kisebbségbe kerüljenek a saját (egykori) hazájukban. Ami Magyarországot illeti, a legszerényebb becslések szerint is 2050 táján hazánk 7,5 milliós népességén belül a cigányok arányszáma meghaladja majd a 20%-ot is, de még inkább valószínű, hogy a század közepén minden harmadik magyar állampolgár cigány lesz.

De hogy a „nem cigányok” között mennyi lesz a bevándorlók száma, egyelőre nem tudható. Az viszont jelenlegi katasztrofális demográfiai mutatókból, valamint a fiatal magyarok nagyarányú Nyugatra áramlásának tényéből kikövetkeztethető, hogy az évszázad közepén élő magyarok döntő többsége az idősebb korosztályokhoz tartozik majd.

florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
white-power-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-noi
joachim-peiper-polo
waffen-ss-wallonien-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
leibstandarte-polo
adolf-smiley-face-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: