joachim-peiper-polo
wpww-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-ferfi
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
nibelungen-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
leibstandarte-polo
adolf-smiley-face-polo

Az előrejelzések szerint Svédországban 2050 táján fog kisebbségbe kerülni az államalkotó nemzet.

Közel húsz évvel ezelőtt még - Botkyrka község kivételével - Svédország egyetlen településén sem haladta meg az idegen etnikumú személyek arányszáma a 30%-ot. 2009-ben azonban Botkyirkában már átbillent a mérleg nyelve a bevándorlók irányába. De rövidesen Malmőben és Södertäljében is eléri az 50%-ot a nem svéd származásúak aránya.

Amennyiben a jelenlegi születési arányszámok nem változnak lényegesen, valamint a bevándorlás is a mostani ütemben folytatódik, akkor 2050 körül Svédország településeinek egy részében a svédek kisebbségbe kerülnek. Ami alighanem azt is jelenti majd, hogy az évszázad közepe táján Svédország lakóinak többsége bevándorló vagy azok leszármazottja lesz.

Maradj velünk kapcsolatban!

Ráadásul az idegenek asszonyai jóval szaporábbak, mint a született svéd nők, ezen kívül pedig könnyen elképzelhető, hogy az invázió üteme nem marad a mai szinten, hanem még gyorsulni is fog. Ami annál is inkább valószínű, mivel az elmúlt évek folyamán is növekedett a Svédországba érkező bevándorlók száma. 2050 táján más európai nemzetek sem lesznek már távol attól, hogy kisebbségbe kerüljenek a saját (egykori) hazájukban. Ami Magyarországot illeti, a legszerényebb becslések szerint is 2050 táján hazánk 7,5 milliós népességén belül a cigányok arányszáma meghaladja majd a 20%-ot is, de még inkább valószínű, hogy a század közepén minden harmadik magyar állampolgár cigány lesz.

De hogy a „nem cigányok” között mennyi lesz a bevándorlók száma, egyelőre nem tudható. Az viszont jelenlegi katasztrofális demográfiai mutatókból, valamint a fiatal magyarok nagyarányú Nyugatra áramlásának tényéből kikövetkeztethető, hogy az évszázad közepén élő magyarok döntő többsége az idősebb korosztályokhoz tartozik majd.

die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
mjollnir-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
viking-fekete-nap-polo
white-power-polo
batschka-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: