Kövess minket: Telegram — XVkontakte

2015. október végén a magdeburgi Uniplatzon (Egyetemi tér) egy 19 éves nőt hajnali négykor megtámadtak, és brutálisan megerőszakoltak.

A rendőrség embere az akkor készült riportban elmondta, hogy a nőt sajnos nem tudták kikérdezni, merthogy sérülései miatt még a kórházban kezelik.

Eddig az biztosan megállja a helyét, hogy több férfi vett részt ebben a cselekményben. Mivel a rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, sikerült a tetthely közelében ideiglenesen három férfit őrizetbe venni. Ez néhány héten belül már a negyedik eset. Október elején egy 24 éves nőt egy magdeburgi temetőben kegyetlenül megerőszakoltak.

Két héttel később két 19 éves nőt támadtak meg. A magdeburgiak bizonytalanságban vannak. „Nappal még biztosan átlátható, hogy mi is történhet, azonban este egyedül nem szeretnék úton lenni”, mondta az egyik női lakos. „Természetesen az ember nőként fél a sötétben az utcára menni, és ennek az életkorhoz nincs köze. Hogy fiatalabb vagy kissé idősebb, nos, egyre rosszabb lesz itt.”, mondta egy másik női lakos.

Az eddigi támadásokkal összefüggésben a rendőrség ezeket a férfiakat keresi: úgy 30 év körüliek lehetnek, és a tanúk leírása szerint „déli országbeli kinézetű személyek.” A tartományi bűnügyi hivatal emberei az Uniplatzon számos nyomot és bizonyítékot biztosítottak. Az összes lehetséges összefüggést vizsgálják, mert az elkövetési mód mindig hasonló volt. A három eset alapján készült két fantomképet összevetik az őrizetbe vett férfiakkal.

A magyar olvasóknak még azt kell tudniuk, hogy a német polkorrekt szóhasználatban a „Südländer” nem spanyolt, olaszt vagy görögöt jelent, hanem arabot, ahogyan a brit polkorrekt szóhasználatban az „Asian” nem japánt, kínait vagy koreait jelent, hanem pakisztánit vagy afgánt.

(Kuruc.info nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Elítéltek egy angol antiszemita aktivistát, aki a rendőrség szerint „neonáci hitet vallott”, mert meg akart támadni egy sussexi zsinagógát.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

„Én vagyok az utolsó szemtanú magyar részről” – olvasható Dr. Szakáts István a Hungária Szabadságharcos Mozgalom ügyvezető elnökének történelmi dokumentumában, aki nemcsak a nemzetiszocialista mozgalom egész harci korszakát végig élte, hanem intenzív kapcsolatban állt Hitlerrel is.

1919. június 24-én robbant ki a tanácsköztársaság ellen szervezett legjelentősebb felkelés. A törekvés elbukott. Árulás, rossz időzítés, szervezetlenség, naivitás, ezek egyszerre okolhatóak a kudarcért.