white-power-triko-noi
reenactor-polo
viking-fekete-nap-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
prinz-eugen-polo
white-power-polo
totenkopf-polo

Egy négerbűnöző halálának körülményei "rendkívül aggályosak" a négerek számára Kelet-Londonban. A tiltakozók rendőrökre is támadtak, az utakat elbarikádozták - így fejezvén ki mély gyászukat.

Tűzijátékokkal és üvegekkel támadtak a rendőrségre, matracokat gyújtottak fel a bűnpártolók Hackney kerületében, London keleti részén, egy négerbűnöző halálához kapcsolódóan. A fajtársak szerint a néger férfi halálának körülményei nem tisztázottak.

Maradj velünk kapcsolatban!

Rashan Charles egy 20 éves "fiatal" volt, akit a kerületben rendőrök üldöztek, majd egy üzletben fogták el. Egy kisebb tárgyat próbált lenyelni, később a kórházban meghalt – írja a BBC.

A tiltakozók a Kingsland Road-on gyülekeztek, néhányan „Black Lives Matter” feliratú zászlókat tartottak a magasba. Körülbelül este nyolckor megkezdődtek az erőszakos cselekmények.

A tervezett tiltakozás pénteken 15:40-kor kezdődött. Este nyolckor több tucat ember, néhányan álcázva jelentek meg az utcákon. Az utakat törmelékekkel, matracokkal próbálták lezárni. Egy kamion azonban áthajtott a barikádokon, így szüntetve meg az úttorlaszt.

A civil járókelőket figyelmeztették, hogy ne menjenek a "tiltakozók" közelébe és az általuk elbarikádozott területekre. A négerek gyászukban több kirakatot is betörtek.

A rendőrség azt nyilatkozta: vizsgálják az esethez köthető aggályokat, vizsgálják a halál körülményeit, keresik a bizonyítékokat és próbálnak válaszokat adni Rashan családja és "Hacknay közösségének kérdéseire".

thor-mit-uns-polo-2
waffen-ss-nederland-polo
division-nord-polo
thor-mit-uns-polo-2
reenactor-polo
landstorm-nederland-2-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
polizei-division-polo

Maradj velünk kapcsolatban!