odin-polo
schwarze-sonne-triko-noi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
gotz-von-berlichingen-polo
odin-fenrir-polo
das-reich-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
in-odin-we-trust-polo

Egy négerbűnöző halálának körülményei "rendkívül aggályosak" a négerek számára Kelet-Londonban. A tiltakozók rendőrökre is támadtak, az utakat elbarikádozták - így fejezvén ki mély gyászukat.

Tűzijátékokkal és üvegekkel támadtak a rendőrségre, matracokat gyújtottak fel a bűnpártolók Hackney kerületében, London keleti részén, egy négerbűnöző halálához kapcsolódóan. A fajtársak szerint a néger férfi halálának körülményei nem tisztázottak.

Maradj velünk kapcsolatban!

Rashan Charles egy 20 éves "fiatal" volt, akit a kerületben rendőrök üldöztek, majd egy üzletben fogták el. Egy kisebb tárgyat próbált lenyelni, később a kórházban meghalt – írja a BBC.

A tiltakozók a Kingsland Road-on gyülekeztek, néhányan „Black Lives Matter” feliratú zászlókat tartottak a magasba. Körülbelül este nyolckor megkezdődtek az erőszakos cselekmények.

A tervezett tiltakozás pénteken 15:40-kor kezdődött. Este nyolckor több tucat ember, néhányan álcázva jelentek meg az utcákon. Az utakat törmelékekkel, matracokkal próbálták lezárni. Egy kamion azonban áthajtott a barikádokon, így szüntetve meg az úttorlaszt.

A civil járókelőket figyelmeztették, hogy ne menjenek a "tiltakozók" közelébe és az általuk elbarikádozott területekre. A négerek gyászukban több kirakatot is betörtek.

A rendőrség azt nyilatkozta: vizsgálják az esethez köthető aggályokat, vizsgálják a halál körülményeit, keresik a bizonyítékokat és próbálnak válaszokat adni Rashan családja és "Hacknay közösségének kérdéseire".

maria-theresia-polo
polizei-division-polo
schwarze-sonne-triko-noi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
polizei-division-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: