30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
hugin-es-munin-polo
white-power-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
dirlewanger-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Több Balaton-parti településre is szervez pihenőtábort a közel-keleti és afrikai bevándorlóknak a Migration Aid nevű szervezet.

(Híradó)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Korábban egy táborról beszéltek, ahol jogszerűen itt tartózkodó menedékkérőket látnának vendégül, de az M1-nek azt mondta a Soros Györgyhöz köthető szervezet egyik vezetője, hogy több tábor lesz. A helyszíneket nem árulják el. Azt is elismerte, hogy a programot részben külföldi adományokból finanszírozzák. Egyre több Balaton-parti településen tiltakoznak a lakók és a nyaralók.

Saját közösségi oldalán toborzott önkénteseket egyik osztrák adományozójuk zalai faházainak takarítására a Migration Aid – csütörtökön a Magyar Idők írta meg, hogy a bevándorlókat támogató szervezet Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekülteket költöztetne az ingatlanokba, akik a tranzitzóna után a Balatonnál pihenhetnék ki a traumákat. Arról azonban, hogy pontosan melyik településre vinnék nyaralni a bevándorlókat, a szervezet nem árult el részleteket.

A Migration Aid operatív igazgatója az M1 Híradónak elismerte, Keszthelyen már zajlik a program és több más Balaton-környéki településen is terveznek hasonlót. Siewert András ugyanakkor azt mondta: az érintett polgármestereket nem fogják tájékoztatni és ennél több helyszínt sem fog megnevezni, mert „egy magyar állampolgár sem jelenti be az adott polgármesternek, ha valahová nyaralni megy”.

A keszthelyiek közül viszont az M1 stábjának többen is azt mondták: nem örülnek annak, hogy a Migration Aid a Balaton-parti városban üdülteti a bevándorlókat.

A Migration Aid a bevándorlási hullám kirobbanása óta segíti a migránsokat, részt vettek például a Keleti pályaudvarnál táborozó bevándorlók ellátásában is. A Magyar Idők korábban arról írt: Soros György alapítványai is támogathatták a szervezetet. Szóvivőjük a Híradónak akkor cáfolta, hogy bármiféle pénzügyi támogatást kaptak volna a Soroshoz köthető alapítványoktól. A Migration Aid ugyanakkor egy ideig Budapesten, az Arany János utca 32. szám alatt működtetett adománygyűjtő pontot. Vagyis abban az ingatlanban, ahol a Soros Alapítvány egyik központja is található. Szóvivőjük azt elismerte, hogy ez felfogható támogatásként.

„Amennyiben úgy tekintjük, igen, ez valóban egy infrastrukturális támogatás volt” – mondta Zsohár Zsuzsanna.

 

michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
batschka-polo
polizei-division-polo
white-power-triko-ferfi
charlemagne-polo
das-reich-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
adolf-smiley-face-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: