ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
b-h-triko-ferfi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
polizei-division-polo
division-italia-polo
das-reich-polo
white-power-polo

Az utóbbi időben ugyan szigorított a német bevándorlási törvényeken a kancellár, most viszont egy ENSZ-program keretében növelné az EU-ba telepítendő migránsok számát.

Angela Merkel német kancellár 20 ezerről 40 ezerre emelné azon "menedékre jogosult" embereknek a számát, akiknek a válságtérségekből az Európai Unió területére történő áttelepítéséről egy ENSZ-program keretében néhány éve döntöttek a tagállamok — írja az MTI.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A kancellár – miután megbeszélést folytatott Filippo Grandival, az ENSZ menekültügyi főbiztosával és William Lacy Swinggel, a Nemzetközi Migrációs Szervezetet (IOM) főigazgatójával – úgy fogalmazott, az 500 milliós lakosú unió 40 ezer embert még "el tud viselni".

"Németország természetesen kész kivenni a részét a befogadásból" — tette hozzá Merkel.

Az ENSZ néhány évvel ezelőtt terjesztett elő egy betelepítési programot, és ennek keretében az uniós tagállamok 20 ezer szíriai menekült befogadását vállalták. A kancellár bejelentette azt is, hogy Németország jövőre akár 50 millió euróval (15 milliárd forint) is támogathatja az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát és a IOM-et.

A kancellár szólt arról is, hogy nem szeretné, ha a szeptemberi szövetségi parlamenti választás kampányára rányomná a bélyegét a menekülttéma.

A menekültpolitikán még bőven van mit dolgozni, a megoldáshoz lépésről lépésre közeledünk. Líbiában például már most jobb valamivel a helyzet, mint egy évvel ezelőtt, igaz még mindig nagyon sok a feladat" — mondta Merkel.

A kérdés az, hogy vajon mi szükség van még ennyi migránsra, miközben az illegálisan érkezőkkel sem bírnak, a közbiztonság mélyrepüléséről, terrorizmusról nem is beszélve, arról meg végképp nem is szólva, hogy az elmúlt években máson se rugóztak Merkelék, minthogy Kelet-Európába tolják a migránstöbbletet, amivel ők már nem bírnak.

wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
thor-mit-uns-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
thor-mit-uns-triko-noi
white-pride-world-white-polo
white-power-triko-ferfi
b-h-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: