waffen-ss-nederland-polo
thor-mit-uns-polo-2
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-noi
leibstandarte-polo
leibstandarte-triko-ferfi
waffen-ss-langemarck-polo

Az utóbbi időben ugyan szigorított a német bevándorlási törvényeken a kancellár, most viszont egy ENSZ-program keretében növelné az EU-ba telepítendő migránsok számát.

Angela Merkel német kancellár 20 ezerről 40 ezerre emelné azon "menedékre jogosult" embereknek a számát, akiknek a válságtérségekből az Európai Unió területére történő áttelepítéséről egy ENSZ-program keretében néhány éve döntöttek a tagállamok — írja az MTI.

Maradj velünk kapcsolatban!

A kancellár – miután megbeszélést folytatott Filippo Grandival, az ENSZ menekültügyi főbiztosával és William Lacy Swinggel, a Nemzetközi Migrációs Szervezetet (IOM) főigazgatójával – úgy fogalmazott, az 500 milliós lakosú unió 40 ezer embert még "el tud viselni".

"Németország természetesen kész kivenni a részét a befogadásból" — tette hozzá Merkel.

Az ENSZ néhány évvel ezelőtt terjesztett elő egy betelepítési programot, és ennek keretében az uniós tagállamok 20 ezer szíriai menekült befogadását vállalták. A kancellár bejelentette azt is, hogy Németország jövőre akár 50 millió euróval (15 milliárd forint) is támogathatja az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát és a IOM-et.

A kancellár szólt arról is, hogy nem szeretné, ha a szeptemberi szövetségi parlamenti választás kampányára rányomná a bélyegét a menekülttéma.

A menekültpolitikán még bőven van mit dolgozni, a megoldáshoz lépésről lépésre közeledünk. Líbiában például már most jobb valamivel a helyzet, mint egy évvel ezelőtt, igaz még mindig nagyon sok a feladat" — mondta Merkel.

A kérdés az, hogy vajon mi szükség van még ennyi migránsra, miközben az illegálisan érkezőkkel sem bírnak, a közbiztonság mélyrepüléséről, terrorizmusról nem is beszélve, arról meg végképp nem is szólva, hogy az elmúlt években máson se rugóztak Merkelék, minthogy Kelet-Európába tolják a migránstöbbletet, amivel ők már nem bírnak.

waffen-ss-nederland-polo
waffen-ss-wallonien-polo
joachim-peiper-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
landstorm-nederland
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
prinz-eugen-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: