totenkopf-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-noi
odin-fenrir-polo
awb-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
dirlewanger-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
rudolfhess-a-beke-martirja

Egy kanadai városka vezetése a liberális nyomás ellenére sem hajlandó eltávolítani annak főterén kiállított svasztikát ábrázoló szobrot, annak történelmi jelentősége miatt.

(BBC)

Maradj velünk kapcsolatban!

Az ősi szimbólum a francia nyelvű, 1500 lelket számláló Pointe-des-Cascades nevű városkában található, Quebec tartományban.

Az emlékmű körüli vitát azután kapta fel a fősodratú média, hogy egy magát a közösségi médiában futtató antifasiszta falfirkáló, Corey Fleischer, meggyalázta azt.

Ez az ember szabadidejében azzal szórakozik, hogy az innen 80 km-re található Motreal városában "náci graffitiket" pingál át a saját ízlése szerint, majd a végeredményt posztolja a közösségi oldalakon.

Azonban hiába a hajcihő, a városka polgármestere megvédte az emlékművet, annak történelmi és helyi jelentősége miatt.

Szavai szerint az emlékmű egy "szuvenírje a nácizmusnak", ami egy olyan német hadihajóról származik, amely a második világháború idején Kanada partjainál süllyedt el és helyiek találták meg a múlt század 80-as éveiben.

Az elmúlt időszakban Észak-Amerikában a liberálisok és színes bőrűek Donald Trump elnöksége felett érzett tehetetlen dühüket egyre inkább emlékműveken élik ki, legutóbb már a négereket felszabadió Abraham Lincoln és Amerikát felfedező Kolumbusz Kristóf szobrait is meggyalázták, minden bizonnyal ez az elmebaj kezd most átterjedni Kanadára is, ahol a világon talán a legerősebb a liberális téboly, legalábbis szövetségi szinten.

odin-polo
valknut-runa-kor-polo
valknut-runa-kor-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
white-power-triko-ferfi
totenkopf-triko-ferfi
charlemagne-polo
division-nord-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: