waffen-ss-langemarck-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
kartsjager-t-shirt
maria-theresia-polo
viking-harcos-polo
totenkopf-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo

A svéd rendőrség a napokban bővítette az úgynevezett „sebezhető környékek”, azaz no-go zónák listáját, ahol a bűnözés mindennapos jelenség.

(lovasistvan.hu)

Maradj velünk kapcsolatban!

61 ilyen területet azonosítottak, huszonhármat pedig „különlegesen sebezhető környéknek” kategorizáltak. Az ott lévő vállalkozásokat nem biztosítják a biztosítótársaságok. Ha valaki élete veszélyben van, a pénz nem segít. Napirenden vannak a lövöldözések és autóégetések. Az ott lakók nagy része migráns. A legtöbb dzsihadista is ezen körzetekből csatlakozott az Iszlám Állam terroristáihoz. Az orosz Russia Todaynek eről nyilatkozó Jonas Christensen dán tévészerkesztő elmondta, ilyen no-go zónák vannak Dániában és Németországban is, de Lengyelországban vagy Magyarországon nincsenek.

Egy szókimondó norvég bevándorlásügyi miniszterasszony éles szóváltásba keveredett svéd kolleganőjével a két skandináv ország között igen szokatlan nyilvános vitában. Sylvi Listhaug, a populista norvég Haladás Pártja, jelenti a brit Financial Times, hónapok óta óvja hazáját, ne engedje meg, hogy ott „svéd viszonyok” alakuljanak ki, utalva a no go zónákban uralkodó állapotokra. A parázsra tegnap olajat öntött azzal, hogy két héttel a norvég választások előtt bejelentette, ellátogat Stockholm egyik legvadabb ilyen körzetébe, hogy lássa, mit kell elkerülni. A svéd bevándorlási miniszter azonnal lemondta vele való találkozását.

b-h-triko-ferfi
batschka-polo
schwarze-sonne-triko-noi
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
prinz-eugen-polo
gotz-von-berlichingen-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
maria-theresia-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: