das-reich-polo
thor-mit-uns-triko-noi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
totenkopf-polo
prinz-eugen-polo
waffen-ss-nederland-polo
viking-fekete-nap-polo

A legfrissebb számítások szerint a muszlimok jelentősen magasabb gyermekvállalási kedvének következtében akár már két generáció múlva háttérbe szorulhatnak az őslakosok Európában.

(Gateston Institute)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A súlyos problémákat előrevetítő tanulmányt még szeptember elején hozta nyilvánosságra egy francia pénzügyi guru think-tankje, az Institut des Libertés. A Libération című francia napilap azonnal megkérdőjelezte a munka hitelességét, ám a Gateston Institute szakértője szerint a kritikát politikailag motivált vádakra alapozza az újságíró.

A Gatestone kutatója szerint ez is jól mutatja, hogy nemcsak az európai kultúra, hanem a szólásszabadság is haldoklik a kontinensen. A legnagyobb problémának azt tartja, hogy az európai nők nem szülnek gyermekeket, és ennek semmi köze sincs a muszlimok beözönlésének. A szakértő szerint emögött a fogamzásgátlás és az abortusz legalizációja áll, ami a 60-as 70-es évektől kezdve folyamatosan elterjedté vált a nyugati világban.

Emlékeztetett: Franciaországban évente 200 ezer (!) abortusz történik, míg a szülések száma 750 ezerre tehető. A helyzeten csak ront, hogy a francia parlament a közelmúltban alapvető jogként határozta meg a művi terhességmegszakítás elérhetőségét. Korábban a nőknek hivatalos nyilatkozatot kellett tenniük, hogy bizonyos körülmények miatt képtelenek vállalni a gyermeket.

Ami ennél is felháborítóbb a kutató szerint, hogy az abortuszellenes szervezetek munkáit is igyekeznek ellehetetleníteni egy törvénnyel, ami büntetendőnek tartja a művi terhességmegszakítás kapcsán a nőket esetlegesen megtévesztő tartalmak terjesztését. Hangsúlyozta: sok esetben szubjektív, hogy ki mit tekint megtévesztőnek.

Ugyanakkor fontosnak tartotta kiemelne, hogy egy idő után a bevándorló háttérrel rendelkező nők között is hasonló szintre fog majd emelkedni az abortuszok aránya, ám addig hosszabb időnek kell eltelnie. 

totenkopf-polo
tizennegy-szo-pulover
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
thor-mit-uns-triko-noi
thor-mit-uns-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
batschka-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: