leibstandarte-polo
white-pride-world-white-polo
totenkopf-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
odin-polo
hugin-es-munin-polo
adolf-smiley-face-polo
das-reich-polo

A Muhammad az első helyen álló fiúcsecsemő-név London és West Midlands angol régiókban 2016-ban, valamint az első helyet érte el egész Anglia- és Wales-szerte abban az évben, amikor a betűzésben való némi eltéréseket figyelembe veszik.

(Breitbart)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A Nemzeti Statisztikai Hivatal [Office for National Statistics – ONS] által kibocsátott éves jelentés a legnépszerűbb fiú- és lánycsecsemő-nevekről azt is felfedi, hogy a Muhammad a hagyományosan népszerű fiúnevet, a Williamet a múlt évi feljegyzésekben kiszorította a legelső tíz helyről.

Mialatt a statisztika azt mutatta, hogy a leginkább népszerű fiú- és lánynevek az Oliver, illetve az Olivia voltak, a Hivatal azon döntése, hogy a Muhammed minimális betűzésbeli változatait mint teljesen különböző neveket listázza, elfedte a tényt, hogy a népszerű muszlim név valójában az első helyen volt, és nem a nyolcadikon, mint arról beszámoltak.

A névben való változatok, mint a Muhammad, a Mohammed és a Mohammad, az arab neveknek az angolba való pontatlan átírásából jöhetnek. Muhammed, valamint az iszlám prófétája nevének más hasonló betűzése, melyet gyakran adnak muszlim fiúknak a vallási személyiség iránti tiszteletből, Angliában és Walesben 2011 óta minden egyes évben az első helyet szerezte meg.

Összességében 7084 Muhammad, Mohammad és Mohammed nevű fiú született 2016-ban – ezzel előtte voltak a hivatalos első helyen lévő fiúnévnek, az Olivérnek, amit 6623 fiút tudott magáénak 2016-ban.

A Breitbart London ezen évtized folyamán a név meredek emelkedéséről tudósított. A 2015. évi számok Muhammedet a 12. helyen mutatták, azonban első helyet ért el, amikor a többi hasonló betűzéssel egybevették. A 2014. évi számok a 14., és a 2013. évi számok a 15. helyre tették.

Mialatt Anglia- és Wales-szerte a népesség- és hozzáállásbeli változások, melyek ezeket a változásokat hajtják, tisztán láthatóak a statisztikából, azok bizonyos területeken még nyilvánvalóbbak. Az erősen multikulturális régiókban, mint London vagy a West Midlands, a Muhammed még a másféle betűzések figyelembe vétele nélkül is a legnépszerűbb fiúnév.

Londonban legalább az utolsó, 2011. évi népszámlálás óta a fehér britek a kisebbség, és Birminghamről – a West Midlands-i régió de facto fővárosáról – azt jelzik előre, hogy ennek az évtizednek a végére a fehér britek kisebbség lesznek. A Coventry Telegraph arról tudósít, hogy a Muhammad a területen először 2015-ben lendült a legnépszerűbb helyre, és hogy az alternatív betűzési forma, a Mohammed csak töredéknyire marad le az ötödik helyen.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal korábban, 2017-ben kibocsátott statisztikája azt mutatta, hogy az elmúlt évtizedben az angol városokban a lakosság növekedése 98%-ig a bevándorláson nyugszik. Ugyanezen időben más számok azt mutatták, hogy jelenleg a külföldön született anyák felelősek az Angliában és Walesben való szülések 28,2%-áért.

meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
kartsjager-t-shirt
dirlewanger-polo
waffen-ss-langemarck-polo
prinz-eugen-polo
thor-mit-uns-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: