waffen-ss-langemarck-polo
thor-mit-uns-polo
wpww-kapucnis-pulover
charlemagne-polo
landstorm-nederland-2-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
viking-harcos-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt

Paul Craig Roberts professzor, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal volt szerkesztője 15 nyomtatott oldal terjedelmű cikkében vizsgálja meg azt a kérdést, hogy vajon az USA-ban működő Izrael-lobbinak sikerült-e likvidálnia az amerikai alkotmány első módosítását, azaz a szólás szabadságát a médiában, a szórakoztatóiparban és a felsőoktatásban meglévő befolyásával.

(Lovas István)

Maradj velünk kapcsolatban!

„Valóban, az Izrael-lobbi hatalmát oly széles körben ismerik el/fel és tartanak tőle, hogy szerkesztők, producerek és az egyetemi tanári kinevezésekről döntő bizottságok már előre tudják a lobbi kifogásait, és kerülik a lobbi által elfogadhatatlannak ítélt írókat, témákat és professzorokat”.

A legutóbbi példa az, ahogyan az American Conservative elbocsájtotta Philip Giraldi volt CIA-tisztet.

Roberts megjegyzi, Giraldi semmi olyat nem írt le, ami még nem jelent volna meg az izraeli Haaretz napilapban. De az a tény, hogy a magazin főszerkesztője ilyen gyáván megriadt a reakciótól, önmaga mutatja az Izrael-lobbi hatalmának mértékét.

Számos szakértő véleménye az, hogy az Izrael-lobbi, és különösen a zsidó neokonzervatívok befolyása nélkül az Egyesült Államok nem állna háborúban a Közel-Keleten és Észak-Afrikában az elmúlt 16 évben. E háborúk az égadta világon semmilyen előnyt nem nyújtottak az USA-nak, csak halált és pusztítást okoztak hét országban és hatalmas menekültáradatot indítottak Európa felé.

Amerikában lehet bírálni Németország, Franciaország, Spanyolország, az Egyesült Királyság, Olaszország, Brazília, Mexikó, Oroszország, Kína, Irán vagy az Egyesült Államok politikáját, de nem Izraelét. Ha valaki kitartóan bírálja Izraelt, nagy valószínűséggel azzal vádolják, hogy új holokausztot akar szítani.

Az Izrael-lobbi hatalma számos helyen látható. Például az amerikai kongresszusban, amely például azt követeli, hogy a Russia Today orosz ügynökként jegyeztesse be magát, de az AIPAC-nek (a legbefolyásosabb pro-Izrael-lobbi az USA-ban), amely előtt minden évben az amerikai kongresszus tiszteletét és alázatát fejezi ki, nem kell izraeli ügynökként regisztráltatnia magát.

Míg Izrael nagyon büszke arra, hogy mekkora hatalma van az Egyesült Államok fölött, ha egy amerikai panaszkodik ugyanerről, akkor zsidógyűlölőnek kiáltják ki.

das-reich-polo
waffen-ss-langemarck-polo
odin-polo
tizennegy-szo-pulover
landstorm-nederland-2-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-polo-2
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: