panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-polo
landstorm-nederland
valknut-runa-kor-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
b-h-triko-ferfi
reenactor-polo

A németországi Wismar, az egykori Hanza-város megválasztotta az idei szépségkirálynőjét és szépségkirályát, akik egy esztendőn keresztül viselhetik a „szépségükért” kapott koronát.

(Kuruc.info)

Maradj velünk kapcsolatban!

A város szépségkirálynője a Kiel városbeli Laura al-Hadry 28 éves arab diáklány, míg a szépségkirálya egy 26 éves ghánai szakács, Soabre Quattara, Lübeck város lakója lett. A hírt közlő Ostsee Zeitung (OZ) kiemeli: A két szépség megválasztásával „a Hanza-város, Wismar a szomszédai iránti nyitottságáról tett tanúbizonyságot.”

A németországi Mecklenburg-Elő-Pomeránia szövetségi tartománybeli Wismarban vasárnap választották meg a város idei szépségkirálynőjét és szépségkirályát. De mivel Johann Wolfgang von Goethe és Friedrich Schiller nyelve igen szegényes ahhoz, hogy ilyen jelentős eseményt német névvel illessék, az egykori Hanza-város észlényei angolul nevezik meg az évente megválasztandó uralkodó párt: „Miss Wismar és Mister Wismar”. Ám, mindez semmi ahhoz képest, hogy tegnap este Wismarban a zsűri egy arabot választott meg szépségkirálynőnek s egy ghánai négert szépségkirálynak. Az Ostsee Zeitung (Balti-tengeri Újság) című régióbeli hírportál tudósítója szinte büszkén jegyzi meg, hogy a két szépség kiválasztásával a Hanza-város a szomszédok iránti nyitottságáról tett tanúbizonyságot.

Wismar tavalyi szépségkirálynője és királya: Johanna Wilhelmine Nedel és Philipp Schröder

A megválasztott szépségkirálynőről az észak-német hírportál csak annyit árult el, hogy Laura al-Hadrynak hívják, 28 éves, Kiel kikötővárosban élő diáklány. A király, a ghánai Soabra Quattara két esztendővel fiatalabb, mint a királynő, s a valamikor a „Hanza-városok királynőjének” nevezett Lübeckben szakácsként keresi a kenyerét. A most megválasztott „szépségek” egy esztendőn keresztül, a jövő ősszel tartandó Miss és Mister Wismar-választásig viselhetik ezt a címet, s fejükön a koronát. Egyébként az OZ által „prominensnek” nevezett zsűri hét hölgy és hat férfi közül választhatta ki a legszebbet. Erre mondják mifelénk, hogy kinek a pap, kinek a papné.

division-italia-polo
totenkopf-triko-ferfi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
valknut-runa-kor-polo
gotz-von-berlichingen-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
viking-fekete-nap-triko-ferfi
odin-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: