white-power-triko-noi
b-h-triko-ferfi
division-italia-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
valknut-runa-kor-polo
kartsjager-t-shirt
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-triko-noi

Állampolgári bejelentés érkezett szeptember 11-én közpénzből és felajánlásokból működtetett zsidó érdekekért küzdő Tett és Védelem Alapítványhoz.

(TEV)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A bejelentés egy fényképet tartalmazott a Gazdagrét nevű Facebook-csoportból, egy buszmegállót ábrázolt, aminek a burkolatára festékszóróval ezt a feliratot firkálták: “Pusztulj, rohadt zsidó Soros!”.

A Tett és Védelem Alapítvány az ilyen bejelentések esetén egyből a rendőrséghez rohan feljelentéssel, de a honlapjukon azt írják, ugyennyire ennyire fontos számunkra az is, hogy a nekik nem tetsző feliratokat gyorsan és hatékonyan eltávolítsák.

A Facebook-poszt alatti kommentekből kiderült, hogy a gazdagréti zsidók már több helyen jelezték a feliratokat, de érdemi választ vagy intézkedést nem tapasztaltak. Mivel egy ilyen felirat eltávolításához már kevés a szerves oldószer, az alapítványuk munkatársai "szakértő segítségét" kérték.

Csöllei Balázs, a Press-Tech Cleaning tulajdonosa sietett segítségükre, professzionális eszközeivel és szakértelmével ragyogó tisztává varázsolta a buszmegállót.

A tisztítás nagyjából egy órát vett igénybe. Saját elmondásuk szerint ezalatt többen is odajöttek gratulálni a zsidóknak. Többen külön kérték, hogy a környéken több helyen is látható szívecskét őrizzék meg. A TEV beszámolója szerint  kiértékelték, hogy a piros szívecske szimbólum nem hordoz antiszemita jelentést, ezért ennek a kérésnek örömmel eleget tettek.

viking-fekete-nap-triko-noi
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
white-pride-world-white-polo
prinz-eugen-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-triko-noi
valknut-runa-kor-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: