waffen-ss-wallonien-polo
totenkopf-triko-ferfi
awb-polo
waffen-ss-langemarck-polo
batschka-polo
white-power-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
schwarze-sonne-kapucnis-pulover

Állampolgári bejelentés érkezett szeptember 11-én közpénzből és felajánlásokból működtetett zsidó érdekekért küzdő Tett és Védelem Alapítványhoz.

(TEV)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A bejelentés egy fényképet tartalmazott a Gazdagrét nevű Facebook-csoportból, egy buszmegállót ábrázolt, aminek a burkolatára festékszóróval ezt a feliratot firkálták: “Pusztulj, rohadt zsidó Soros!”.

A Tett és Védelem Alapítvány az ilyen bejelentések esetén egyből a rendőrséghez rohan feljelentéssel, de a honlapjukon azt írják, ugyennyire ennyire fontos számunkra az is, hogy a nekik nem tetsző feliratokat gyorsan és hatékonyan eltávolítsák.

A Facebook-poszt alatti kommentekből kiderült, hogy a gazdagréti zsidók már több helyen jelezték a feliratokat, de érdemi választ vagy intézkedést nem tapasztaltak. Mivel egy ilyen felirat eltávolításához már kevés a szerves oldószer, az alapítványuk munkatársai "szakértő segítségét" kérték.

Csöllei Balázs, a Press-Tech Cleaning tulajdonosa sietett segítségükre, professzionális eszközeivel és szakértelmével ragyogó tisztává varázsolta a buszmegállót.

A tisztítás nagyjából egy órát vett igénybe. Saját elmondásuk szerint ezalatt többen is odajöttek gratulálni a zsidóknak. Többen külön kérték, hogy a környéken több helyen is látható szívecskét őrizzék meg. A TEV beszámolója szerint  kiértékelték, hogy a piros szívecske szimbólum nem hordoz antiszemita jelentést, ezért ennek a kérésnek örömmel eleget tettek.

thor-mit-uns-polo-2
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
leibstandarte-triko-ferfi
landstorm-nederland-2-polo
gotz-von-berlichingen-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: