panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
waffen-ss-wallonien-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
mjollnir-polo
gotz-von-berlichingen-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
adolf-smiley-face-polo

Olyan, a titkosítás alól feloldott dokumentumok kerültek ki a CIA-től, miszerint Adolf Hitler még 1955-ben is Dél-Amerikában élt.

Egy informátor nyilatkozta azt ügynököknek, hogy a németek vezére túlélte a II. világháborút és Kolumbiában élt még az 50-es évek közepén.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A Cimelody-3 kódnevű forrás állította, hogy a Führer él, amit egy korábbi SS-tag, Phillip Citroen osztott meg vele. Citroen Tunja városában dolgozott, a „Residencias Coloniales” nevű környéken, ahová sok nemzetiszocialista telepedett le a világháború után. Itt látott a korábbi SS-tagot egy férfit, aki nagyon erősen emlékeztette Hitlerre. Sőt, a helyiek Führernek nevezték, és a római karlendítéssel üdvözölték.

Citroen egy közös képet is készített, amelyen az állítólagos Hitlerrel üldögél, aki Kolumbiában a Adolf Schritteimayor nevet használta. A CIA helyi vezetője el is küldte az információkat és a képet a washingtoni központnak, ahol viszont nem hittek a történet eredetiségében „nyilvánvaló kitalációnak” minősítették.

A kolumbiai iratokban az is szerepelt, hogy az ekkor 66 éves „Hitler” egy hajózási vállalatnál dolgozott, még mielőtt továbbutazott volna Argentínába.

A hivatalos verzió azonban továbbra is az, hogy Adolf Hitler 1945. április 30-án lett öngyilkos golyó és ciánkapszula által feleségével, Eva Braunnal együtt. A legelfogadottabb nézett szerint holttesték testőrei elégették, és még aznap eltemették egy bombatölcsérben. A szovjet katonák állítólag exhumálták, amit ott találtak 9 másik holttesttel együtt, majd újra eltemették Magdeburgban. Ám az 1970-ben újra kiásták és a csontokat elhamvasztották.

A fent említett dokumentum egyébként az 50 év után a nyilvánosságra hozott, John F. Kennedy elnök meggyilkolásával kapcsolatos akták között volt.

das-reich-panzerdivision-poszter
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
joachim-peiper-polo
reenactor-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
otto-von-skorzeny-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
in-odin-we-trust-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: