thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-pride-world-white-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
landstorm-nederland-2-polo
landstorm-nederland
odin-polo
waffen-ss-nederland-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo

Továbbra is szinte minden nap történnek támadások ún. menekültszállások ellen Németországban a szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) hétfőn kiszivárgott statisztikája szerint.

(MTI)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A Neue Osnabrücker Zeitung című laphoz és a Spiegel Online hírportálhoz eljutott statisztika szerint az idén október 23-ig országszerte 226 támadást regisztráltak betolakodók szállásai ellen. Ez meghaladja a nemzetközi migrációs válság elmélyülése előtti utolsó év egészében, 2014-ben regisztrált 199-et, de csökkenés a 2015-ös 1003-hoz és a tavalyi 1000-hez képest.

A BKA szerint az idei atrocitások és erőszakos cselekmények túlnyomó többsége, 213 eset "szélsőjobboldali indíttatású" bűncselekmény. A legnagyobb csoportot 74 esettel a rongálások teszik ki, 71 eset pedig úgynevezett propaganda-bűncselekmény volt.

Ebbe a csoportba tartozik például "alkotmányellenesnek" minősített szervezetek jelképeinek felfestése szállások falára, kapujára.

A kimutatásban szerepel 32 erőszakos bűncselekmény is, valamint 12 gyújtogatás és 2 robbantásos merénylet.

Németországba 2015-ben 890 ezer Merkel-vendég érkezett, tavaly pedig 280 ezer, és az idén szeptember végéig további 150 ezer.

das-reich-polo
viking-fekete-nap-polo
nibelungen-polo
schwarze-sonne-triko-noi
totenkopf-polo
division-nord-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
waffen-ss-nederland-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: