hugin-es-munin-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
polizei-division-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
otto-von-skorzeny-polo
thor-mit-uns-triko-noi
totenkopf-polo
odin-polo

Továbbra is szinte minden nap történnek támadások ún. menekültszállások ellen Németországban a szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) hétfőn kiszivárgott statisztikája szerint.

(MTI)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A Neue Osnabrücker Zeitung című laphoz és a Spiegel Online hírportálhoz eljutott statisztika szerint az idén október 23-ig országszerte 226 támadást regisztráltak betolakodók szállásai ellen. Ez meghaladja a nemzetközi migrációs válság elmélyülése előtti utolsó év egészében, 2014-ben regisztrált 199-et, de csökkenés a 2015-ös 1003-hoz és a tavalyi 1000-hez képest.

A BKA szerint az idei atrocitások és erőszakos cselekmények túlnyomó többsége, 213 eset "szélsőjobboldali indíttatású" bűncselekmény. A legnagyobb csoportot 74 esettel a rongálások teszik ki, 71 eset pedig úgynevezett propaganda-bűncselekmény volt.

Ebbe a csoportba tartozik például "alkotmányellenesnek" minősített szervezetek jelképeinek felfestése szállások falára, kapujára.

A kimutatásban szerepel 32 erőszakos bűncselekmény is, valamint 12 gyújtogatás és 2 robbantásos merénylet.

Németországba 2015-ben 890 ezer Merkel-vendég érkezett, tavaly pedig 280 ezer, és az idén szeptember végéig további 150 ezer.

das-reich-polo
odin-fenrir-polo
batschka-polo
leibstandarte-triko-ferfi
das-reich-polo
valknut-runa-kor-polo
nibelungen-polo
schwarze-sonne-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: