viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
dirlewanger-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
odin-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
nibelungen-polo
wpww-kapucnis-pulover

Károly herceg, brit trónörökös egyik 1986-ban írt levelében a zsidókat hibáztatja a Közel-Keleten menetrendszerűen kirobbanó háborúk és a térség ingatag stabilitása miatt.

(Kuruc.info)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az "idegen európai zsidókat" a brit trón várományosa azzal is vádolja, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a zsidó lobbi mára nagyon erős befolyásoló tényezővé vált, amelyet a washingtoni politikai vezetésnek mindenképpen meg kellene rendszabályozni. A herceg azt is papírra vetette 1986-ban, hogy az európai zsidók tömeges kivándorlása a múlt század közepén, előbb Palesztinába, majd 1948 után Izraelbe, a legtöbb baj előidézőjévé vált a Közel-Keleten – ismerteti Károly herceg 31 évvel ezelőtt írt levelét mai számában a londoni Daily Mail nyomán a Válláh!Hádásot hírportál.

Károly herceg a Daily Mail által ma ismertetett levelét az 1996-ban elhunyt Sir Laurens van der Postnak írta. A címzett német anyától és holland apától született 1906-ban Dél-Afrikában, neves történész, filozófus és földrajzíró, illetve Vilmos herceg keresztapja. A brit trónörököst rendkívül kellemetlen helyzetbe hozó levelet állítólag egy archívumban találták meg, amelyet 1986 novemberében Károly herceg az akkori nejével, Diana hercegnővel Szaúd-Arábiában, Katarban és Báhrájnben tett látogatása után írt Sir Laurens van der Postnak. A levélben leírja azt is, hogy az említett három országban tett látogatása nagyon lenyűgöző volt a számára, s rengeteget tanult, sok új dolgot ismert meg az arab világban végbemenő folyamatokról.

A most feltárt levélben Károly herceg azt is írja: látogatása során megértette, hogy "az eredetüket tekintve a zsidó és az arab végül is két sémita nép, ám az idegen európai zsidók, de leginkább lengyelországiak, beözönlése a Közel-Keletre okozta a legnagyobb bajokat", állapítja meg a trónörökös, majd leírja a még ennél is keményebb véleményét: "Tudom, hogy sok itt az összetett dolog, ám hogyan lehetne véget vetni a terrornak az azt előidéző okok fölszámolása nélkül?" Végül fölteszi az ezidáig megválaszolatlanul maradt kérdést: "Hát nincs olyan amerikai elnök, aki venné magának a bátorságot, és szembe merne szállni a zsidó lobbival az Amerikai Egyesült Államokban?"

die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
thor-mit-uns-polo
thor-mit-uns-polo
adolf-smiley-face-polo
mjollnir-polo
waffen-ss-nederland-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
white-pride-world-wide-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: