waffen-ss-nederland-polo
leibstandarte-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-pride-world-white-polo
batschka-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
das-reich-polo
maria-theresia-polo

Holokauszttagadás miatt 14 hónap börtönre ítélt egy német bíróság egy 89 éves asszonyt, írja a BBC.

A zsidó sajtó által gyakran csak a "náci nagymamaként" emlegetett Ursula Haverbecket már több alkalommal is elítélték "közösség elleni izgatás" miatt, az ügyvédei fellebbezései miatt azonban csak most kerülhet a rácsok mögé a matuzsálem korú asszony.

Maradj velünk kapcsolatban!

Az állam által betiltott nézeteket képviselő asszony férje, az 1999-ben elhunyt Werner Georg Haverbeck a második világháború ideje alatt az NSDAP tagja volt, a hatvanas évek első felében pedig közösen megalapították a Collegium Humanum nevű szervezetet, amely a 2008-as betiltásáig a másként gondolkodók gyűjtőhelye volt.

Ursula Haverbeck egy jobboldali lap szerzőjeként például amellett érvelt, hogy a holokauszt sosem létezett abban a formájában, ahogy ma tanítják és megfilmesítik, Detmold polgármesterének címzett 2016-os levelében pedig arról írt, hogy Auschwitzban nem voltak emberirtó gázkamrák.

Az idős asszonyt idén októberben egy berlini bíróság ítélte el, amiért a német főváros egyik éttermében nyilvánosan kijelentette, hogy a németek által elkövetett népirtás nem úgy létezett, ahogy ma gondolják, illetve azt is kétségbe vonta, hogy több millió embert gyilkoltak meg és égettek hamuvá ebben a táborban. Haverbeck tagadta ezt a vádat, védekezése szerint csak egy könyvből idézett részleteket, ami a gázkamrákkal foglalkozott.

Ursula Haverbeck jogi képviselői nem nyugodtak bele a bíróság döntésébe, ezúttal is fellebbezni készülnek.

mjollnir-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
landstorm-nederland
joachim-peiper-polo
landstorm-nederland-2-polo
awb-polo
maria-theresia-polo
mjollnir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: