invisible-empire-ku-klux-klan-polo
reenactor-polo
polizei-division-polo
mjollnir-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
landstorm-nederland-2-polo
maria-theresia-polo
rudolfhess-a-beke-martirja

Egy texasi egyetem lapja bocsánatot kért, miután megjelentette egy hallgató cikkét, melyben azzal vádolja a fehéreket, hogy létük egy rendellenesség, és nem kellene, hogy létezzenek.

(Kuruc.info)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Rudy Martinez ezzel a kijelentéssel indítja cikkét: a DNS-ed egy undormány, majd a zsidó Robert Oppenheimer, az atombomba atyjának Bhagavad-gítából kölcsönzött önsajnáltató mondatának parafrázisával folytatja: "Fehérré váltam, a világok pusztítójává." Martinez nyíltan a fehér emberek gyűlöletével indokolja kijelentését.

A cikk végén a fehér faj kihalását említi, személyes utálatát kifejezve ezzel: „A fehér embernek vége lesz, mert azt akarjuk. Addig is, emlékezzetek arra, hogy utállak titeket, mert nem kellene, hogy létezzetek."

Denise Cervantes, a lap szerkesztője bocsánatot kért, miután a cikk széles körben kritikát kapott. Cervantes elmondta, hogy eredeti célja a cikknek az volt, hogy "elmondja gondolatait a faji hovatartozásról". Elismerjük, hogy sorai lehettek volna egyértelműbbek is, és ezzel megsértette az egyetem közösségét - tette hozzá. A szerkesztőség szintén bocsánatot kért, és Martinezt kirúgták, miután számtalan fenyegető üzenetet kaptak. 

das-reich-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
wpww-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
division-nord-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
otto-von-skorzeny-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: