odin-polo
division-nord-polo
kartsjager-t-shirt
landstorm-nederland-2-polo
das-reich-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
tizennegy-szo-pulover
thor-mit-uns-polo

Egy texasi egyetem lapja bocsánatot kért, miután megjelentette egy hallgató cikkét, melyben azzal vádolja a fehéreket, hogy létük egy rendellenesség, és nem kellene, hogy létezzenek.

(Kuruc.info)

Maradj velünk kapcsolatban!

Rudy Martinez ezzel a kijelentéssel indítja cikkét: a DNS-ed egy undormány, majd a zsidó Robert Oppenheimer, az atombomba atyjának Bhagavad-gítából kölcsönzött önsajnáltató mondatának parafrázisával folytatja: "Fehérré váltam, a világok pusztítójává." Martinez nyíltan a fehér emberek gyűlöletével indokolja kijelentését.

A cikk végén a fehér faj kihalását említi, személyes utálatát kifejezve ezzel: „A fehér embernek vége lesz, mert azt akarjuk. Addig is, emlékezzetek arra, hogy utállak titeket, mert nem kellene, hogy létezzetek."

Denise Cervantes, a lap szerkesztője bocsánatot kért, miután a cikk széles körben kritikát kapott. Cervantes elmondta, hogy eredeti célja a cikknek az volt, hogy "elmondja gondolatait a faji hovatartozásról". Elismerjük, hogy sorai lehettek volna egyértelműbbek is, és ezzel megsértette az egyetem közösségét - tette hozzá. A szerkesztőség szintén bocsánatot kért, és Martinezt kirúgták, miután számtalan fenyegető üzenetet kaptak. 

michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
das-reich-panzerdivision-poszter
viking-fekete-nap-triko-ferfi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
awb-polo
totenkopf-triko-ferfi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
reenactor-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: