viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
hugin-es-munin-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
valknut-runa-kor-polo
white-power-polo
b-h-triko-ferfi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
maria-theresia-polo

Egy frissen lebukott iszlamista ügye után derült ki, hogy mi folyik a grazi mecsetekben.

(MTI)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A hetekben fogtak el egy migránst Stájerország fővárosában, aki állítólag merényletet tervezett Graz karácsonyi vására ellen. Az ügyet követő nyomozásból kiderült, hogy nagyjából a grazi mecsetek felében a radikális iszlám népszerűsítése zajlik.

A Kronen Zeitung idéz egy tanulmányt, mely szerint a nagyjából 20 (nem lehet tudni a pontos számukat, mert folyamatosan változik) grazi mecset közül tizenegyben a radikális iszlámmal összefüggő tevékenységet folytatnak. Ezek a mecsetek folyamatos megfigyelés alatt állnak.

Bizonyítékok is vannak arra, hogy több olyan migráns is megfordult a grazi mecsetekben, aki az Iszlám Állam oldalán harcolt, vagy harcol ma is, tehát valódi terroristákról van szó. A rendőrség szerint tucatnyi IÁ-katona már "haza"tért, és vígan élheti az életét Graz szívében. Másoknak már nem kell az osztrák jóléti államban senyvedniük, mivel külföldön elestek dzsihád közben, ők már szerencsére a hurik közé kerültek.

A korábbi években tartottak már több nagyobb razziát is a városban a hatóságok, ekkor is fény derült arra, hogy terroristákat nevelnek a mecsetekben. Volt olyan ugyan, hogy be is zárattak egy-egy imahelyet, de ez nem oldotta meg a problémát.

A mecsetekben főleg Csecsenföldről, Boszniából, Afganisztánból, Törökországból és Macedóniából érkezett migránsokat próbálnak radikalizálni, sajnos több esetben is sikerrel. A legutóbbi letartóztatás ugyan megelőzött egy tragédiát, de nem oldotta meg a problémákat.

polizei-division-polo
das-reich-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
awb-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
das-reich-polo
leibstandarte-triko-ferfi
white-power-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: