viking-fekete-nap-polo
reenactor-polo
gotz-von-berlichingen-polo
white-power-triko-noi
adolf-smiley-face-polo
odin-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
viking-harcos-polo

A rendőrségi közlemény szerint a késelés a Rajna-vidék-Pfalz tartományi kisváros egyik üzletében történt.

(MTI nyomán)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A két tizenéves összeszólalkozott, majd az afgán fiú kést rántott, és leszúrta a német lányt, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Az elkövetőt járókelők lefogták és átadták a rendőrségnek – áll a landaui ügyészség és a rajna-pfalzi rendőr-főkapitányság közös közleményében, amely szerint a fiatalkorú afgán migránst őrizetbe vették, és a tartományi bűnügyi rendőrség nyomozást indított.

Az egzotikum ütött vissza

A Bild információ szerint "párkapcsolati okokra" vezethető vissza az a tegnapi gyilkosság, amiben egy 15 éves afgán leszúrta hasonló korú "partnerét" - közölte honlapján szerda késő este a német hírportál. A gyilkosság elkövetőjét csütörtökön állítják bíróság elé.

Nem véletlenül történhetett a bűncselekmény, ugyanis a Bild információ szerint a német fiatal az afgánnal együtt érkezett, és valószínűleg "szerelmi ügy" állhat a késelés hátterében – közölte a német napilap az online kiadásában. Az elkövetőt járókelők fogták le és adták át rendőrségnek – áll a landaui ügyészség és a rajna-pfalzi rendőr-főkapitányság közös közleményében, amely szerint az afgánt őrizetbe vették, és a tartományi bűnügyi rendőrség nyomozást indított.

birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
leibstandarte-triko-ferfi
tizennegy-szo-pulover
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
batschka-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: