totenkopf-triko-ferfi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
white-power-triko-noi
joachim-peiper-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
thor-mit-uns-triko-noi

Két belga kutató megfejtette Adolf Hitler DNS-ének titkait, és ennek segítségével a Führer 39 még élő rokonát kutatták fel - számolt be róla a brit sajtó.

Marc Vermeeren és Jean-Paul Mulders elfeledett cigarettacsikkeket, egy gyorsétteremben használt szalvétát, és több mint 30 éve elküldött levelek bélyegeit elemezve állítják, hogy sikerült megtalálniuk a Führer összes ma élő hozzátartozóját. Közülük hárman - akikről már korábban is tudtak - Amerikában telepedtek le, 36 további rokon pedig Ausztriában, Hitler egykori szülőhelye környékén él.

 Bár a két férfi – elmondásuk szerint - tudományosan is hitelesnek számító munkát végzett, annak eredményeit eddig más szakértők nem erősítették meg. Erre valószínűleg várni is kell, ugyanis egyikük sem genetikus: Vermeeren egy belga vámügyi tiszt, míg Mulders újságíró, így módszereik többek szerint igencsak vitathatóak. Ráadásul azt sem tudni, hogy most megtalált mintákat mivel hasonlították össze.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A vizsgálatok szerint Hitler apjának három dédunokája ma New Yorkban él Stuart-Houston néven. Louis és Brian kertészként dolgoznak, míg Alexander a vietnami háborús veteránoknak segít pszichológusként. Mulders szerint a három férfi megegyezett abban, hogy haláluk előtt emlékeiket könyvben jelentetik majd meg.

A két belga férfi napokig követte az amerikai rokonokat, és Alexander egyik szalvétáját egy gyorsétteremből sikerült elorozniuk. Az ezen végzett DNS-tesztek megerősítették a rokonságot. A cigarettacsikkek az osztrák rokonoktól - Hüttler, Hietler, Hiedler vagy Hütler néven - származnak, a francia bélyegek megszerzéséről azonban egyelőre nem hajlandóak nyilatkozni.

A belga kutatók egyik osztrák leszármazott pontos nevét, vagy életének részleteit sem tették közzé, mindössze annyit árultak el, hogy az ausztriai Waldviertel környékén lévő falvakban élnek.

A Führer egyébként élete során mindvégig ügyelt arra, hogy családjának titkait megőrizze.

(mult-kor.hu nyomán)

awb-polo
thor-mit-uns-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
totenkopf-polo
awb-polo
landstorm-nederland
in-odin-we-trust-polo
viking-fekete-nap-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: