totenkopf-triko-ferfi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
maria-theresia-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
adolf-smiley-face-polo
leibstandarte-triko-ferfi

Európa lakóinak IQ-szintje folyamatosan csökken. Az elmúlt száz esztendőben 14,1 ponttal szállt lejjebb az európaiak intelligenciahányadosa. 

A jelenség okairól a “fősodratú médiában” őszintén beszélni aligha lesz lehetséges. “Ellenőriztük azt a feltételezést, hogy a viktoriánus korban élő elődeink okosabbak voltak korunk magas szintű technológiát használó embereinél, a vizuális reakcióidő terén végzett vizsgálódások szerint” – olvasható a tudósok jelentésében, mely az Intelligence című tudományos lapban publikáltak.

A kutatók hozzáteszik, hogy ”a (vizuális) reakcióidő összefüggésben áll az általános intelligenciával, és a felfogóképesség mértékét mutatja”. Az eredmény aligha lephet meg bárkit is, mert teljes mértékben igazolja a hétköznapi életben szerzett tapasztalatainkat. A tudósok azonban mégis meglepődtek, elsősorban azért, mert arra számítottak, hogy korunk televízión és interneten felnőtt emberei gyorsabban reagálnak bizonyos vizuális hatásokra, mint száz évvel korábban élt elődeik.

Ami magyarán annyit jelent, hogy dédszüleink nemzedékének tagjai gyorsabban értették meg azokat az “üzeneteket”, melyeket képek (fényképek, festmények, rajzok stb.) magukban rejtenek. A vizsgálatokat végző kutatók neves szakemberek: Michael A. Woodley (Brüsszeli Vrije Egyetem), Jan te Nijenhuis (Amszterdami Egyetem) és Raegan Murphy (az írországi College Cork Egyetem). Hogy az általános elbutulás be fog következni, azzal több értelmes ember is tisztában volt már sok-sok évtizeddel ezelőtt. Köztük volt például Adolf Hitler, aki a Mein Kampfban világosan utal a nyugati világban élő népek általános értelmi képességeinek hanyatlására.

Maradj velünk kapcsolatban!

A csökkenés mértéke évtizedenként 1,23 pont. Az okokat illetően a tudósok annyit jegyeztek csak meg, hogy a kevésbé tanult nőknek általában több gyereke születik, mint az intelligensebbeknek. Az alapvető ok – amiről hallgatni kell – az természetesen nem más, mint hogy a nyugati világban tapasztalható inváziós méretű harmadik világbeli bevándorlás és hihetetlen ütemű fajkeveredés. A folyamat eredményeképpen pedig a nyugati civilizáció menthetetlenül az afrikai államok szintjére fog süllyedni.

A tanulmány ijesztő végkövetkeztetése: "Az adatok világosan mutatják, hogy a viktoriánus kor emberei alapvetően értelmesebbek voltak, mint a modern nyugati világ lakói”.

Perge Ottó, Kuruc.info - Yahoo News nyomán

langemarck-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
leibstandarte-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-noi
kartsjager-t-shirt
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
gotz-von-berlichingen-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2

Maradj velünk kapcsolatban!