panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
leibstandarte-polo
b-h-triko-ferfi
thor-mit-uns-triko-noi
landstorm-nederland-2-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
leibstandarte-triko-ferfi

Emberek ezreinek legyilkolását, közte élő gyermekek szívének kitépését és elfogyasztását vallotta be a "Naked Butt" (Pucér Fenék) néven elhíresült libériai néger vezér.

A libériai Igazság és Megbékélés Bizottsága előtt vallott színt az első libériai polgárháború (1989-1997) egyik legrettegettebb hadura, Joshua Milton Blahyi. A milíciavezért annak idején azért emlegették "csupasz seggű" tábornokként, mert meztelenül vezette harcba szintén pucér, vagy női ruhát viselő, kegyetlenségükről hírhedt harcosait.

Blahyi, aki 1996-os váratlan megtérése óta egy bibliával a kezében járja az országot és hirdeti az igét, önszántából állt az 1979-től 2003-ig terjedő időszak visszaéléseit vizsgáló történelmi igazságtétel-bizottság elé, úgymond a testület kezébe téve le a sorsát. A neoprotestáns prédikátorrá vált tömeggyilkos a bizottság előtt elmondta, hogy valahányszor seregével bevett egy várost, emberáldozatot "kellett" bemutatnia, hogy megőrizze "mágikus" hatalmát. Elmondása szerint élő gyermeket vittek elé, amelynek kitépte és megette a szívét. "Nem tudom, összesen hány embert öltünk meg. Én személy szerint legalább 20 ezret" - vallotta a lelkész, és hozzátette, áldozataira bízza, hogy megbocsátanak-e neki. Elmondta, akkor tért meg, amikor egy nő felajánlotta neki gyermekét emberáldozat céljára. "Még véres volt a kezem a gyermektől, amikor megjelent nekem Jézus és azt kérte, ne legyek többé a Sátán szolgája" - mondta a monroviai városházán tartott meghallgatáson.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az 1970-ben született Blahyi azt állítja, hogy mágikus erejének köszönhette harci sikereit. A csata előtt meztelenre vetkőzött, így vezette harcba ugyancsak pucér vagy "transzvesztita" híveit. A még a békefenntartók által is rettegett sereg "tábornokai" olyan neveket viseltek, mint Gyilkos Rambó, Terminátor, Őserdei Gyilkos, Háborús Főnök III., Sem-anyám-sem-apám, Fuck-me-quick vagy éppen Bébikiller. A tizenéves katonák egy része anyaszült meztelenül, mások női parókában, női ruhában harcoltak annak az oldalán, aki megfizette őket.

Pucér Fenék azóta egy neoprotestáns szekta lelkipásztorává vált, a békét és a megbékélést prédikálja. Mindenesetre prédikációinak hangfelvételét darabonként 20 dollárért árusítja, állítólag azért, hogy a bevételből iskolát létesítsen olyan egykori harcosoknak, mint ő maga is. Akik nem bocsátottak meg neki, viszont azt állítják, hogy a pénzből havonta cserélgeti luxusautóit.

adolf-smiley-face-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
division-italia-polo
thor-mit-uns-triko-noi
landstorm-nederland
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
waffen-ss-langemarck-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: