tizennegy-szo-pulover
white-power-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
valknut-runa-kor-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
white-pride-world-wide-triko-noi
thor-mit-uns-triko-noi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Gyilkosság és nemi erőszak elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy magát 17 évesnek valló afgán "menekültet" Németországban.

(Express.co.uk)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Dieter Inhofer freiburgi államügyész szombaton jelentette be, hogy a kiskorúnak számító "fiatal" tavaly érkezett kíséret nélkül Németországba. Azzal gyanúsítják, hogy október 16-án a városban megerőszakolt és meggyilkolt egy helyi egyetemista lányt. A lány holttestét a freiburgi Dreisam folyóban találták meg. Halálát a hatóságok szerint fulladás okozta.

Az áldozat - mint arról a hatóságok beszámoltak - egy egyetemi partiról hajnalban kerékpáron tartott hazafelé, amikor az afgán menekült a gyanú szerint rátámadt. A főügyész szerint a vizsgálat nyomán nyert DNS-minták azt bizonyítják, hogy a gyanúsított a bűncselekmény elkövetésének helyszínén tartózkodott. Az afgán "fiatalt" egy közlekedési videokamera felvételei alapján azonosították be.

A gyanúsított egyelőre semmilyen nyilatkozatot nem tett. A hatóságok a többi között azt igyekeznek megállapítani, vajon a "menekült" és a fiatal lány ismerte-e egymást. Az áldozat német volt, de állampolgárságáról a rendőrségi jelentések nem tettek említést és azt sem nagyon hangsúlyozzák, hogy elkövető honnan származik.

Helyi források szerint a lány Maria Ladenburger, aki önkéntesként menekülteket segítő munkát végzett és egy meg nem nevezett magas beosztású EU-s tisztviselő lánya volt. 19 évet élt.

thor-mit-uns-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
waffen-ss-langemarck-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: