viking-fekete-nap-triko-noi
white-power-triko-noi
nibelungen-polo
charlemagne-polo
viking-fekete-nap-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
batschka-polo
waffen-ss-wallonien-polo

Kórházba vitték és megoperálták a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori vezetőjét, Győrkös Istvánt, aki egy szerencsétlenül végződött tűzpárbaj és egy rendőr halála óta börtönben van.

Lipcsében a bíróság helybenhagyott egy olyan, konkrét ügyben hozott döntést, amelynek értelmében a rendőrség kötelékében nem szolgálhat a "nácizmussal szimpatizáló ember".

Úgynevezett "szélsőséges ideológia" propagálása miatt három év börtönbüntetésre ítélte a Besztercebányai Specializált Bünteőbíróság (ŠTS) a barskaproncai (Kopernica, Garamszentkereszti járás), 21 éves Boris Kováčot.

Szerda reggel óta Björn Höcke, az Alternatíva Németországért politikusának háza mellett holokauszt-emlékmű áll - töri meg a magyarországi sajtó hallgatását honlapján Lovas István a Sputnik Newsra hivatkozva.

A Müncheni Tartományi Bíróságon folyó per 387. meghallgatásán elsőként a 2001-es merényletben érintett szupermarket iráni tulajdonosának ügyvédjét, Edith Lunnebachot hallgatták meg.

Tíz hónap letöltendő és húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek Ausztriában egy férfit, aki egy nudista strandon felfedte a testét borító, horogkereszteket és egyéb nemzetiszocialista jelképeket ábrázoló tetoválásait.

Közpénzből tervezik kialakítani a fasizmus történetének szentelt múzeumot az olaszországi Predappióban, ahol Benito Mussolino született és ahol sírja is található.

Háborús uszítás gyanújával indulhat nyomozás a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) által propagált oktatófilm ügyében.

A Walt Disney híres mesefiguráját 2002-ben tiltották be, miután a hatóságok félreértelmeztek egy németellenes rajzfilmet.

Liberális őrjöngést váltott ki a Floridai Egyetem Gainesville-i kampuszán az amerikai szélsőjobb emblematikus figurájának, Richard Spencernek megjelenése és beszéde.

Csak néhány hónap telt el azóta, hogy az ĽSNS vezetője a fasiszta szlovák állam megalakulásának évfordulójára rendezett ünnepségen 1488 euróval támogatott egy szegény családot, és most Marián Kotleba újra ilyen összegű támogatást ajánlott fel - ezúttal egy hokiklubnak.

Egy berlini bíróság fél év börtönre ítélte Ursula Haverbecket, a német médiában csak "náci nagyiként" emlegetett 88 éves asszonyt, amiért egy 2016 január 30-i berlini nyilvános eseményen ismételten tagadta, hogy a holokauszt megtörtént, és hogy Auschwitzban gázkamrában öltek halomra milliókat.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

2015. január 24-én rövid, 93. életévében elhunyt Otto Carius, az utolsó legendás páncélos ász.

Egy Adolf Hitlert ábrázoló kép miatt hívta ki a rendőröket a Klauzál téri piachoz Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 elnöke, de az árus helyett vele szemben intézkedtek a rendőrök.

hugin-es-munin-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
das-reich-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-noi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: