b-h-triko-ferfi
adolf-smiley-face-polo
otto-von-skorzeny-polo
thor-mit-uns-polo-2
viking-fekete-nap-triko-noi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
kartsjager-t-shirt

Csak néhány hónap telt el azóta, hogy az ĽSNS vezetője a fasiszta szlovák állam megalakulásának évfordulójára rendezett ünnepségen 1488 euróval támogatott egy szegény családot, és most Marián Kotleba újra ilyen összegű támogatást ajánlott fel - ezúttal egy hokiklubnak.

Egy berlini bíróság fél év börtönre ítélte Ursula Haverbecket, a német médiában csak "náci nagyiként" emlegetett 88 éves asszonyt, amiért egy 2016 január 30-i berlini nyilvános eseményen ismételten tagadta, hogy a holokauszt megtörtént, és hogy Auschwitzban gázkamrában öltek halomra milliókat.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

2015. január 24-én rövid, 93. életévében elhunyt Otto Carius, az utolsó legendás páncélos ász.

Egy Adolf Hitlert ábrázoló kép miatt hívta ki a rendőröket a Klauzál téri piachoz Vajnai Attila, a Munkáspárt 2006 elnöke, de az árus helyett vele szemben intézkedtek a rendőrök.

Ötszázezer forintos pénzbüntetést rótt ki első fokon a Székesfehérvári Járásbíróság a "nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt" Tyirityán Zsoltra.

A "náci rendszer bűneinek nyilvános tagadása" miatt vádat emelt az V. és XIII. kerületi ügyészség egy budapesti székhelyű könyvkiadó vezetője ellen, amiért a cég kiadta és értékesítette egy svéd író holokausztrevizionista könyvét – közölte a fővárosi főügyész.

Miután a Patriot Prayer szélsőjobboldali szervezet bejelentette, hogy szombaton demonstrációt szervez San Franciscóban, egy csapat antifasiszta kretén úgy döntött, hogy a Golden Gate híd melletti Crissy Field strandot kutyaszarral szórják be, hogy abban gázoljanak a szélsőjobboldali tüntetők.

Ernst Christof Friedrich Zündel (1939. április 24-2017. augusztus 5.) 78 évesen hunyt el hazájában, Németországban. 

Rendőrségi vizsgálatot indítottak a német hatóságok, miután pár héttel ezelőtt több, mint 6 ezer nemzetiszocialista német fiatal vett részt egy koncerten Thüringia államban.

Közel 1000 fehér nacionlista amerikai tüntetett a virginiai Charlottesville-ben a Virginiai Egyetem terültén található, Robert Edward Lee konföderációs tábornok szobrának eltávolítása miatt, a tiltakozás erőszakos összecsapások miatt félbeszakadt.

Holokauszttagadás ügyében vádat emeltek az ismert szlovák nemzetiszocialista, Marián Magát ellen - számolt be róla a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS).

Egy ausztriai bíróság bűnösnek talált egy újabb osztrák állampolgárt, aki kételyt fogalmazott meg a holokauszt eseményeivel kapcsolatban.

Két kínai turistára csapott le a német rendőrség, akik a Bundestagnak (német parlament alsó házának) otthonául szolgáló Reichstag előtt szalutáltak - adta hírül a Reuters.

Egészségileg alkalmas rá, ezért le kell tölteni négyéves szabadságvesztését a 96 éves Oskar Gröningnek, az egykori auschwitz-birkenaui munkatábor egyik utolsó élő őrének - közölte a hannoveri ügyészség.

reenactor-polo
landstorm-nederland-2-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
waffen-ss-langemarck-polo
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-polo
white-power-polo
thor-mit-uns-polo-2

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: