schwarze-sonne-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
reenactor-polo
white-power-triko-noi
langemarck-polo
polizei-division-polo
thor-mit-uns-triko-noi
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Ernst Christof Friedrich Zündel (1939. április 24-2017. augusztus 5.) 78 évesen hunyt el hazájában, Németországban. 

Rendőrségi vizsgálatot indítottak a német hatóságok, miután pár héttel ezelőtt több, mint 6 ezer nemzetiszocialista német fiatal vett részt egy koncerten Thüringia államban.

Közel 1000 fehér nacionlista amerikai tüntetett a virginiai Charlottesville-ben a Virginiai Egyetem terültén található, Robert Edward Lee konföderációs tábornok szobrának eltávolítása miatt, a tiltakozás erőszakos összecsapások miatt félbeszakadt.

Holokauszttagadás ügyében vádat emeltek az ismert szlovák nemzetiszocialista, Marián Magát ellen - számolt be róla a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS).

Egy ausztriai bíróság bűnösnek talált egy újabb osztrák állampolgárt, aki kételyt fogalmazott meg a holokauszt eseményeivel kapcsolatban.

Két kínai turistára csapott le a német rendőrség, akik a Bundestagnak (német parlament alsó házának) otthonául szolgáló Reichstag előtt szalutáltak - adta hírül a Reuters.

Egészségileg alkalmas rá, ezért le kell tölteni négyéves szabadságvesztését a 96 éves Oskar Gröningnek, az egykori auschwitz-birkenaui munkatábor egyik utolsó élő őrének - közölte a hannoveri ügyészség.

Épp akkora segélyt adott a Mi Szlovákiánk párt egy szegény családnak, amely szám szimbolikus jelentőségű a szélsőjobboldalon. A debil rendőrségnek ez sok volt, eljárást indított.

„Menj, az úton menj tovább!” – hangzik a P. Mobil régi slágere, és bevallom, valamiért ezek a sorok jutottak eszembe, amikor megpillantottam a Kuruc.info címlapján a Pax Hungarica Mozgalom közleményét – az utolsót.

A Pax Hungarica Mozgalom utolsó közleménye: A PHM zászlóbontása óta eltelt bő 9 esztendő alatt sokféle ember, sokféle reménnyel érkezett hozzánk, s többségük csalódottan távozott.

Hivatalosan is megalakult az első Erő és Elszántság alapszervezet! Még több száz jelentkező és több mint tíz alapszervezet várja sorát. 

Alig három hét alatt 70 ezer eurót (21 millió forintot) gyűjtött adományokból az Identitás Generáció olaszországi csoportja.

Giulio Tam atya az őskonzervatív tradicionalista közösség, a Szent X. Pius Testvériség tagja.

Átadta a magyar rendőrség a Sopronban elfogott 81 éves Horst Mahlert a német hatóságoknak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Az Észak-Amerikát elárasztó, harmadik világból érkező bevándorlók eltérő kultúrája és beilleszkedési képtelensége egyre komolyabb ellenszenvet szül az USA fehér lakosságában. 

viking-fekete-nap-polo
prinz-eugen-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
totenkopf-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
schwarze-sonne-triko-noi
landstorm-nederland
langemarck-polo

Maradj velünk kapcsolatban!