in-odin-we-trust-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
awb-polo
adolf-smiley-face-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
leibstandarte-triko-ferfi
batschka-polo

Alig három hét alatt 70 ezer eurót (21 millió forintot) gyűjtött adományokból az Identitás Generáció olaszországi csoportja.

(A csoport eredetileg 2012-ben Franciaországban alakult a bevándorlás megfékezésére Génération Idéntitaire néven, és a másik fontos központja Ausztriában van).

Maradj velünk kapcsolatban!

A szervezet célkitűzése, hogy ne engedjék működni azoknak Soros-szervezeteknek a hajóit, amelyek kihalásszák a Földközi-tengerből, illetve Afrika partjait megközelítve, összejátszva az embercsempészekkel Európába hordják a javarészt afrikai néger gazdasági bevándorlókat.

Idén eddig 80 ezer ember indult neki Líbiából Európa felé, elsősorban Olaszország irányába. Közülük mintegy kétezren fulladhattak a tengerbe. Erre az évre összesen 250 ezer emberre számítanak a szakértők ezen az útvonalon.

A bevándorlókat az embercsempészek sokszor a célra teljesen alkalmatlan, túlzsúfolt csónakokra teszik, abban is bízva, hogy az NGO-k majd úgyis kimenti őket. A négerek mentésére cirkáló hajók kifutását igyekeznek megakadályozni most az Identitás Generáció aktivistái, például az Orvosok Határok Nélkül egyik hajóját próbálták a közelmúltban visszatartani.

Az aktivisták elmondták, hogy a tenger felől érkezők szinte mind gazdasági menekültek, vagyis nem járna nekik a menekültjog, nem kellene beengedni őket. Úgy mondják, hogy a "jótékonysági szervezetek" miatt sokkal többen jönnek, mert bízhatnak abban, hogy mindenféleképpen átjutnak a Földközi-tengeren, és ezért az "embermentők" lényegében együttműködnek az embercsempészekkel.

Az olasz állam is egyre nagyobb gyanakvással tekint a Soros-féle "mentőhajókra". A római kormány megfenyegette őket, hogy kitiltja kikötőiből ezeket a hajókat, ha az EU nem segít többet menekültügyben. Végül sikerült megegyezni az EU-val új programok indításában, amelynek része lenne az olaszokhoz érkező bevándorlók áttelepítésének felgyorsítása a 2015-ös EU-s határozat alapján. Ez az a határozat, amit többek között Magyarország szerencsére nem hajlandó végrehajtani.

maria-theresia-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
dirlewanger-polo
thor-mit-uns-polo-2
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
odin-fenrir-polo
adolf-smiley-face-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: