thor-mit-uns-triko-noi
valknut-runa-kor-polo
landstorm-nederland-2-polo
white-power-triko-ferfi
batschka-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
hugin-es-munin-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Egy ausztriai bíróság bűnösnek talált egy újabb osztrák állampolgárt, aki kételyt fogalmazott meg a holokauszt eseményeivel kapcsolatban.

(Times of Israel nyomán)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A férfi, aki véleményét a Facebookon tette közzé, 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, valamit egy 1440 eurós csekket (kb. 450 ezer Ft). Ezen felül a muzulmán terjeszkedést bíráló kijelentései miatt is elítélték a nyugat-ausztriai Feldkirch városi bíróságán.

A férfi elismerte, hogy ő tette közzé az állam által üldözött nézeteit, továbbá azt is, hogy véleménye szerint Adolf Hitlernek kellett volna megnyernie a háborút.

A 34 éves osztrák férfi büntetése szokatlanul enyhének tűnhet, mivel Ausztriában akár 20 évig terjedő börtönbüntetéssel is súlythatják azokat, akik az állam által nem engedélyezett gondolatokat nyilvánítanak ki.

Néhány évvel korábban nemzetközi viszhangot váltott ki, mikor David Irving brit történészt 3 évnyi letöltendő börtönnel fenyegették hasonló nézetek miatt az osztrák hatóságok, miután átutazóban lefogták egy osztrák reptéren. Az ismert történész a bírósági tárgyalásra várva módosította nézetetit, hogy kikerüljön az előzetesből és hazatérhessen.

nibelungen-polo
b-h-triko-ferfi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
viking-fekete-nap-polo
leibstandarte-triko-ferfi
b-h-triko-ferfi
adolf-smiley-face-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: