schwarze-sonne-triko-ferfi
das-reich-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
charlemagne-polo
white-power-triko-noi
b-h-triko-ferfi
polizei-division-polo
maria-theresia-polo

Holokauszttagadás ügyében vádat emeltek az ismert szlovák nemzetiszocialista, Marián Magát ellen - számolt be róla a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS).

A Vzdor Kysuce nevű csoport megalapítója ellen a csacai járási ügyész emelt vádat. Magát a tavalyi szlovák parlamenti választásokon a Kotleba-féle ĽSNS listáján indult, de nem jutott be a parlamentbe. A szlovák rádió kiemeli, hogy a férfi a "közösségi médiában rendszeresen antiszemita, illetve Adolf Hitlert dicsőítő bejegyzéseket tesz közzé".

Magát az RTVS-nek megerősítette, hogy a vádemelés ellenére jelölteti magát zsolnai megyefőnöknek, és indul a megyei választásokon.

Maradj velünk kapcsolatban!

Idén februárban a csacai járásbíróság három év feltételesre ítélte Magátot illegális fegyvertartás miatt, aki azonban fellebbezett.

Magát ellen már Csehországban is eljárást indítottak "gyűlöletkeltés" miatt, miután fellépett egy nacionalista tüntetésen. A csacai járási ügyészség prágai akciója miatt "nemzeti, faji hovatartozás, illetve meggyőződés miatti becsmérlés" ügyében emelt vádat.

A "Vzdor Kysuce" alapítója a prágai tüntetésen mondott beszédében elítélte az irányított bevandorlást, amelyet a cseh és szlovák nemzet ellen irányuló népirtásnak nevezte. Arról is beszélt, hogy ez a cionistákat műve, valamint kinyilatkoztatta, hogy nem létezik fajok közötti egyenlőség és a multikulturalizmus a nemzetek eltűnéséhez vezet.

A politikus elmarasztaló ítélet esetén egytől három évig terjedő börönbüntetésre számíthat nézetei miatt.

white-power-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-ferfi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
leibstandarte-polo
batschka-polo
division-italia-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Maradj velünk kapcsolatban!