odin-polo
odin-fenrir-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
prinz-eugen-polo
awb-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
tizennegy-szo-pulover

Holokauszttagadás ügyében vádat emeltek az ismert szlovák nemzetiszocialista, Marián Magát ellen - számolt be róla a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS).

A Vzdor Kysuce nevű csoport megalapítója ellen a csacai járási ügyész emelt vádat. Magát a tavalyi szlovák parlamenti választásokon a Kotleba-féle ĽSNS listáján indult, de nem jutott be a parlamentbe. A szlovák rádió kiemeli, hogy a férfi a "közösségi médiában rendszeresen antiszemita, illetve Adolf Hitlert dicsőítő bejegyzéseket tesz közzé".

Maradj velünk kapcsolatban!

Magát az RTVS-nek megerősítette, hogy a vádemelés ellenére jelölteti magát zsolnai megyefőnöknek, és indul a megyei választásokon.

Idén februárban a csacai járásbíróság három év feltételesre ítélte Magátot illegális fegyvertartás miatt, aki azonban fellebbezett.

Magát ellen már Csehországban is eljárást indítottak "gyűlöletkeltés" miatt, miután fellépett egy nacionalista tüntetésen. A csacai járási ügyészség prágai akciója miatt "nemzeti, faji hovatartozás, illetve meggyőződés miatti becsmérlés" ügyében emelt vádat.

A "Vzdor Kysuce" alapítója a prágai tüntetésen mondott beszédében elítélte az irányított bevandorlást, amelyet a cseh és szlovák nemzet ellen irányuló népirtásnak nevezte. Arról is beszélt, hogy ez a cionistákat műve, valamint kinyilatkoztatta, hogy nem létezik fajok közötti egyenlőség és a multikulturalizmus a nemzetek eltűnéséhez vezet.

A politikus elmarasztaló ítélet esetén egytől három évig terjedő börönbüntetésre számíthat nézetei miatt.

reenactor-polo
joachim-peiper-polo
thor-mit-uns-triko-noi
batschka-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
division-italia-polo
schwarze-sonne-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: