florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
batschka-polo
das-reich-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
awb-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
division-italia-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover

Holokauszttagadás ügyében vádat emeltek az ismert szlovák nemzetiszocialista, Marián Magát ellen - számolt be róla a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS).

A Vzdor Kysuce nevű csoport megalapítója ellen a csacai járási ügyész emelt vádat. Magát a tavalyi szlovák parlamenti választásokon a Kotleba-féle ĽSNS listáján indult, de nem jutott be a parlamentbe. A szlovák rádió kiemeli, hogy a férfi a "közösségi médiában rendszeresen antiszemita, illetve Adolf Hitlert dicsőítő bejegyzéseket tesz közzé".

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Magát az RTVS-nek megerősítette, hogy a vádemelés ellenére jelölteti magát zsolnai megyefőnöknek, és indul a megyei választásokon.

Idén februárban a csacai járásbíróság három év feltételesre ítélte Magátot illegális fegyvertartás miatt, aki azonban fellebbezett.

Magát ellen már Csehországban is eljárást indítottak "gyűlöletkeltés" miatt, miután fellépett egy nacionalista tüntetésen. A csacai járási ügyészség prágai akciója miatt "nemzeti, faji hovatartozás, illetve meggyőződés miatti becsmérlés" ügyében emelt vádat.

A "Vzdor Kysuce" alapítója a prágai tüntetésen mondott beszédében elítélte az irányított bevandorlást, amelyet a cseh és szlovák nemzet ellen irányuló népirtásnak nevezte. Arról is beszélt, hogy ez a cionistákat műve, valamint kinyilatkoztatta, hogy nem létezik fajok közötti egyenlőség és a multikulturalizmus a nemzetek eltűnéséhez vezet.

A politikus elmarasztaló ítélet esetén egytől három évig terjedő börönbüntetésre számíthat nézetei miatt.

rudolfhess-a-beke-martirja
white-pride-world-wide-triko-noi
kartsjager-t-shirt
leibstandarte-triko-ferfi
waffen-ss-langemarck-polo
b-h-triko-ferfi
waffen-ss-nederland-polo
schwarze-sonne-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: