waffen-ss-langemarck-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
valknut-runa-kor-polo
thor-mit-uns-polo-2
division-italia-polo
otto-von-skorzeny-polo
polizei-division-polo
tizennegy-szo-pulover

Miután a Patriot Prayer szélsőjobboldali szervezet bejelentette, hogy szombaton demonstrációt szervez San Franciscóban, egy csapat antifasiszta kretén úgy döntött, hogy a Golden Gate híd melletti Crissy Field strandot kutyaszarral szórják be, hogy abban gázoljanak a szélsőjobboldali tüntetők.

(Guardian)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az akció egyik szervezője, a 45 éves Tuffy Tuffington dizájner azt mondta, szerinte a kutyaszarral való megágyazás egyfajta "polgári engedetlenség", miközben nem kell szemtől szemben összekülönbözniük a szélsőjobboldaliakkal. Ezen kijelentése nem utal hagyományos antifa kiállásra, máshol nagyon szívesen támadják meg könnygázzal vagy kövekkel a nekik nem tetsző felvonulásokat Észak-Amerikában és Európában is.

A Twitteren egyébként néhány "igazán békés" antifa szöges ütők képeit posztolva ígéri néhány "náci koponya" szétütését. És még ezek lázadoztak, hogy Donald Trump elnök erőszakosnak nevezte őket.

A Patriot Prayer észak-nyugati szólásszabadság melletti tüntetései többször is utcai összecsapásokba torkolltak. A "híresen liberális", vagyis agresszíven másként gondolkodás ellenes San Franciscóban a tolerancia és szólásszabadság bajnokaként megpróbálták a képviselők betiltani a felvonulásukat, de nem sikerült. A rendőrség és az antifa is nagy erőkkel készül a tüntetésre.

A Facebook-esemény alapján több száz érdeklődő aktivista kutyaszar mellett virágot is visz az alt-rightosoknak.

Így áll most a helyzet a "szabad és demokratikus" Nyugaton.

thor-mit-uns-kapucnis-pulover
viking-harcos-polo
kartsjager-t-shirt
batschka-polo
thor-mit-uns-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
thor-mit-uns-polo-2
viking-harcos-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: