polizei-division-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
odin-s-ravens-polo
wpww-kapucnis-pulover
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
division-nord-polo
nibelungen-polo

A "náci rendszer bűneinek nyilvános tagadása" miatt vádat emelt az V. és XIII. kerületi ügyészség egy budapesti székhelyű könyvkiadó vezetője ellen, amiért a cég kiadta és értékesítette egy svéd író holokausztrevizionista könyvét – közölte a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor főügyész ismertette: a vádlott könyvkiadással is foglalkozó, magyarországi bejegyzésű cége 2012-ben adta ki magyar fordításban a kötetet, amelyben a szerző a holokausztot mítosznak tartja, a gázkamrák létezését megkérdőjelezi. A kiadó a magyar nyelvű könyvet az üzletében, valamint az általa működtetett webáruházban is értékesítette, a súlyosbító körülményként hozzák fel, hogy a honlapon a vádlott a "könyv szellemiségét tükröző" kiadói ajánlást is írt az olvasóknak.

Maradj velünk kapcsolatban!

A kiadóvezető a rendőrségi nyomozás során "beismerte tettét". Az ügyészség a vádiratában azt kérte: tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést szabjon ki rá a bíróság.

A főügyész felidézte azt is, hogy a vádhatóság indítványára még 2016 augusztusában a Budai Központi Kerületi Bíróság az érintett holokausztrevizionista internetes tartalmak ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét rendelte el. Az ügyészség most azt kérte vádiratában, hogy ezek a tartalmak végleg hozzáférhetetlenek legyenek.

A gond ezzel azonban az, hogy a bíróság döntését technikailag nem lehet tökéletesen végrehajtani, mert az érintett szerverek egy része az USA-ban található, ahol nincsenek államilag betiltva a revizionista nézetek.

white-pride-world-white-polo
das-reich-polo
odin-s-ravens-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-triko-noi
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
kartsjager-t-shirt
white-power-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: