division-italia-polo
wpww-kapucnis-pulover
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
thor-mit-uns-polo-2
odin-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
dirlewanger-polo

Ötszázezer forintos pénzbüntetést rótt ki első fokon a Székesfehérvári Járásbíróság a "nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt" Tyirityán Zsoltra.

Az ítéletben megállapított tényállás szerint a Betyársereg vezetője "a nemzetiszocialista rendszert és a Waffen-SS-t dicsőítette, illetve állította be követendő példaként" több ember előtt megtartott beszédében tavaly február 6-án, a székesfehérvári Kossuth utcában.

Maradj velünk kapcsolatban!

Az Emlékezz a kitörés hőseire! címet viselő rendezvényen a Szálasi Ferencet is éltette, továbbá "a faji különbségtétel mellett foglalt állást" – folytatja a bíróság közleménye.

A járásbíróság ítéletének indoklásában úgy értékelte, a terhelt által elmondottak "alkalmasak voltak volt arra, hogy a köznyugalmat megzavarva a nemzetiszocialista rendszer áldozatainak, azok leszármazottainak, valamint a demokrácia értékei mellett elkötelezett közösségeknek a méltóságát megsértsék".

Az ítélet nem jogerős, a vád és a védelem is három nap gondolkodási időt tartott fenn, mielőtt nyilatkoznának arról, kívánnak-e fellebbezni.

b-h-triko-ferfi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
awb-polo
white-power-polo
nibelungen-polo
charlemagne-polo
hugin-es-munin-polo
mjollnir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: