prinz-eugen-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
thor-mit-uns-polo-2
maria-theresia-polo
b-h-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
white-pride-world-white-polo
joachim-peiper-polo

Egy berlini bíróság fél év börtönre ítélte Ursula Haverbecket, a német médiában csak "náci nagyiként" emlegetett 88 éves asszonyt, amiért egy 2016 január 30-i berlini nyilvános eseményen ismételten tagadta, hogy a holokauszt megtörtént, és hogy Auschwitzban gázkamrában öltek halomra milliókat.

Ursula mai napig tagadja a zsidóirtás tényét: nemsokára Detmold városában áll majd bíróság elé, miután a helyi polgármesternek és a lapoknak címzett levelében is megkérdőjelezte az 1941 és 1945 közötti genocídiumot. Frau Haverbeck szerint a holokauszt a legnagyobb és legmakacsabb hazugság az emberi történelem során, ezt több tévéműsorban és radikális lapban is hangoztatta.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az asszonyt nemrég egyszer már elítélték két évre holokauszttagadásért, de egyelőre szabadlábon van. A német törvények büntetik a történelemnek az állam által engedélyezett verzión kívüli bemutatását. Három hónaptól öt évig terjedő szabadságvesztés járhat érte. Az a vicc, hogy már két éve is kapott 10 hónapot, és még mindig nem merték lecsukni, valószínűleg attól félnek, hogy ezzel mártírt faragnak belőle.

Augusztusban, legutóbbi tárgyalása során Frau Haverbeck kitartott amellett, hogy Auschwitz egy kamu, az nem volt haláltábor, ott csak dolgoztak az emberek. Hogy nyomatékosítsa véleményét, feljelentette a német zsidók szövetségét, amiért ártatlan embereket hurcoltak meg a holokauszt megkérdőjelezése miatt.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy férje az a Georg Haverbeck, aki az NSDAP tagja volt a világháború előtt és alatt, és a szélsőjobboldali, 2008 óta betiltott Collegium Humanum kör tagja. 

florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-triko-noi
das-reich-polo
schwarze-sonne-triko-noi
division-nord-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
polizei-division-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: