meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
dirlewanger-polo
das-reich-polo
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
adolf-smiley-face-polo
white-power-triko-noi
prinz-eugen-polo

Tíz hónap letöltendő és húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek Ausztriában egy férfit, aki egy nudista strandon felfedte a testét borító, horogkereszteket és egyéb nemzetiszocialista jelképeket ábrázoló tetoválásait.

Egy grazi bíróság a nemzetiszocialista ideológia felelevenítése címén találta bűnösnek a 35 éves férfit. Az elítélt férfi lakása tele volt a nemzetiszocializmust idéző tárgyakkal, ez onnan derült ki, hogy miután strandolás közben lefogták, még razziáztak is a lakásán. Az egyik bíró szavai szerint a vádlott otthona úgy nézett ki, mint egy "Hitler-múzeum". A hatóságok találtak nála több, Adolf Hitlert ábrázoló képet, és rábukkantak egy karlendítést végző kitömött mókusra is.

Maradj velünk kapcsolatban!

Az NS relikviák gyűjtését nem tiltja jogszabály Ausztriában, viszont azok közszemlére tétele már törvénybe ütközik.

Salzburgban felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki egy német férfira is, akinek a rendszámtábláján éveken keresztül – a saját monogramja után – a 88-as szám szerepelt, amely a "Heil Hitler!" köszöntés kódszáma, Ausztriában ezt is üldözik. A vád szerint ezzel a vádlott a nemzetiszocializmus iránti szimpátiáját akarta kinyilvánítani, amiért akár 20 évet is kiszabhatnak Conchita Wurst hazájában.

A betiltott nézetekkel élő férfit tíz hónap letöltendő és húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. 

das-reich-polo
maria-theresia-polo
landstorm-nederland
thor-mit-uns-polo-2
viking-fekete-nap-polo
joachim-peiper-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
in-odin-we-trust-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: