reenactor-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
totenkopf-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
landstorm-nederland-2-polo

Szerda reggel óta Björn Höcke, az Alternatíva Németországért politikusának háza mellett holokauszt-emlékmű áll - töri meg a magyarországi sajtó hallgatását honlapján Lovas István a Sputnik Newsra hivatkozva.

(Lovas István)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A „sírköveket” odahelyező „művészkollektíva” tagjai éjjel-nappal szemmel tartják Höcke házát, és addig maradnak ott, ameddig a politikus térdre nem hull.

A rendőrség nagy bevetéssel van jelen, beleértve egy helikoptert is. Mindezt Höcke azért „kapta”, mert idén januárban a berlini holokauszt-emlékműről azt mondta, „a szégyen emlékműve”. Kijelentéséből hatalmas botrány lett, és még pártjából is ki akarták zárni. Majd kiderült, hogy az AfD Höcke megjegyzése után még több szavazatot kapott. Ezután a berlini Zentrum für Politische Schönheti (ZPS – Politikai Szépség Központja) anélkül, hogy Höcke tudott volna róla, kibérelte a türingiai Bornhagenben lévő háza melletti telket és megkezdte az „emlékmű” tervezését a politikusnak. Tíz hónappal később, szerda reggel hatra készen lett az „emlékmű”, amely a berlini kicsinyített mása. A betondarabok közül a legkisebb is 420 kilót nyom. A legmagasabb két és fél méter. 24 ilyen „sírkő” van most a politikus háza mellett. A „művészcsoport” három kamerát is felszerelt, amelyek élőben „közvetítik” az ottani helyzetet. A csoport a leleplezéssel együtt gyűjtésbe kezdett; 83 ezer eurót gyűjtöttek össze a „fenntartáshoz”, holott csak 53 ezer euró volt a cél.

A ZPS tervezési stábjának vezetője, Cesy Leonard elmondta, a politikus házánál már megjelent a „jobboldali csőcselék”, amely Höcke nevét skandálta és mindenféléket kiabált a ZPS ellen. Az AfD két sajtóközleményben reagált. Bírálta a politikus kikémlelését. A művészeket bűnözőknek nevezte, akik az emberi méltóságot támadták meg és céljuk az emberi lét elpusztítása. Az AfD türingiai szervezete lélektani hadviselésről is beszélt és bejelentette, Höckét a bíróság előtt is megvédik. Találós kérdés az olvasóknak: kinek a javára fog ítélni a bíróság? Maradnak-e ott a betontömbök? Néhány hónap múlva egészen véletlenül nem válik-e “zarándokhellyé” Höcke háza?

mjollnir-polo
kartsjager-t-shirt
reenactor-polo
division-italia-polo
waffen-ss-langemarck-polo
wpww-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
charlemagne-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: