leibstandarte-polo
polizei-division-polo
otto-von-skorzeny-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
valknut-runa-kor-polo
thor-mit-uns-triko-noi
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
white-pride-world-wide-triko-noi

Úgynevezett "szélsőséges ideológia" propagálása miatt három év börtönbüntetésre ítélte a Besztercebányai Specializált Bünteőbíróság (ŠTS) a barskaproncai (Kopernica, Garamszentkereszti járás), 21 éves Boris Kováčot.

(Új Szó)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A vádlottal az ügyész vádalkut kötött, melynek értelmében nem fellebbezhet, így az ítélet jogerős. Boris Kováčot a tárgyalóteremből a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Kováčot többek között azért ítélték el, mert a házban, ahol élt, a nemzetiszocialista Németorszához kötődő ruhadarabokat, posztereket, CD-ket tárolt, ezen kívül pedig a hivatalos megfogalmazás szerint "tavaly júliustól szélsőséges, emberellenes mozgalmakat és ideológiákat népszerűsítő tartalmakat terjesztett a Facebookon, például náci jelképeket, illetve Adolf Hitler, Jozef Mengele és más magas rangú nácik kijelentéseit".

Kováčnak azért kell börtönbe vonulnia, mert próbaidejét töltötte, amikor a fenti vélemény és gondolatbűnöket elkövette. A garamszentkereszti járásbíróság tavaly márciusban ítélte el őt először "szélsőséges ideológiák" terjesztése miatt. A büntetést akkor két év próbaidőre felfüggesztették.

viking-harcos-polo
gotz-von-berlichingen-polo
nibelungen-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
maria-theresia-polo
reenactor-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: