viking-harcos-polo
prinz-eugen-polo
gotz-von-berlichingen-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
landstorm-nederland-2-polo
totenkopf-polo
das-reich-polo
otto-von-skorzeny-polo

Úgynevezett "szélsőséges ideológia" propagálása miatt három év börtönbüntetésre ítélte a Besztercebányai Specializált Bünteőbíróság (ŠTS) a barskaproncai (Kopernica, Garamszentkereszti járás), 21 éves Boris Kováčot.

(Új Szó)

Maradj velünk kapcsolatban!

A vádlottal az ügyész vádalkut kötött, melynek értelmében nem fellebbezhet, így az ítélet jogerős. Boris Kováčot a tárgyalóteremből a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Kováčot többek között azért ítélték el, mert a házban, ahol élt, a nemzetiszocialista Németorszához kötődő ruhadarabokat, posztereket, CD-ket tárolt, ezen kívül pedig a hivatalos megfogalmazás szerint "tavaly júliustól szélsőséges, emberellenes mozgalmakat és ideológiákat népszerűsítő tartalmakat terjesztett a Facebookon, például náci jelképeket, illetve Adolf Hitler, Jozef Mengele és más magas rangú nácik kijelentéseit".

Kováčnak azért kell börtönbe vonulnia, mert próbaidejét töltötte, amikor a fenti vélemény és gondolatbűnöket elkövette. A garamszentkereszti járásbíróság tavaly márciusban ítélte el őt először "szélsőséges ideológiák" terjesztése miatt. A büntetést akkor két év próbaidőre felfüggesztették.

ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
mjollnir-polo
awb-polo
kartsjager-t-shirt
b-h-triko-ferfi
charlemagne-polo
thor-mit-uns-triko-noi
thor-mit-uns-polo-2

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: