ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
joachim-peiper-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
maria-theresia-polo
nibelungen-polo
valknut-runa-kor-polo
mjollnir-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover

Lipcsében a bíróság helybenhagyott egy olyan, konkrét ügyben hozott döntést, amelynek értelmében a rendőrség kötelékében nem szolgálhat a "nácizmussal szimpatizáló ember".

Az ügyben érintett rendőr teste tele volt nemzetiszocialista tetoválással, magára varratta egyebek között a II. világháború után az országban betiltott NSDAP-indulót, a Horst Wessel Lied-et is. Számtalan NS-emléktárgyat is találtak a lakásában végzett házkutatás során, ugyanis a tetoválások miatt a lakására is kiszállt a karhatalom.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A bíróság most kimondta: nem szolgálhat a rendőrség kötelékében olyan ember, aki "alkotmányellenes nézetekkel" szimpatizál.

A rendőr szakszervezet üdvözölte a döntést. Szóvivője úgy nyilatkozott, hogy hosszú idő után most végre egyértelmű határozat született. Az eltávolított rendőr kollégái ugyanis folyamatosan jelezték, hogy őket zavarják társuk tetoválásai, de a parancsnokok nem tettek semmit mondván, hogy ez személyes ügy.

Nemrég a német hadseregből is kitettek egy nacionalista hadnagyot, aki laktanyai szobájában a Wehrmacht emléktárgyait őrizte.

das-reich-panzerdivision-poszter
viking-harcos-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
viking-fekete-nap-polo
joachim-peiper-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
white-power-triko-noi
waffen-ss-wallonien-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: