birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
batschka-polo
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-polo
totenkopf-triko-ferfi
charlemagne-polo
viking-fekete-nap-triko-noi

Kórházba vitték és megoperálták a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori vezetőjét, Győrkös Istvánt, aki egy szerencsétlenül végződött tűzpárbaj és egy rendőr halála óta börtönben van.

Az idős hungarista vezető házánál tavaly október 26-án megjelent több nyomozó, hogy házkutatást tartsanak. Az akció részletei máig homályosak, de annyi azóta kiderült, hogy a rendőrség a TEK támogatása nélkül vonult ki fegyverek után kutatni, majd Pálvölgyi Péter rendőr a kommandósok feladatát magára vállalva betört a házba, ahol Győrkös Istvánnal az előszobában összetalálkozott, tűzpárbaj alakult ki, amiben a nyomozót fejlövés, míg Győrköst haslövés érte.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A tűzpárbaj után a rendőrök visszavonultak, vérző társuk után nem mentek be, hanem várták az erősítést, illetve a mentőket akarták beküldeni oda, ahova ők már nem mertek bemenni.

Győrös István valószínűleg életfogytiglani börtönt fog kapni, mivel kevéssé valószínű, hogy a rendőrség elismerje a házkutatás során elkövetett fatális hibákat.

Most viszont a Bors cikke szerint – a betegek jókora meglepetésére – börtönőrök kíséretében érkezett a SOTE klinikájára, ahol a műtőbe vitték, és meg is operálták.

A lap úgy tudja, Győrkös állapota nem súlyos, hamarosan visszakerül zárkájába, amelyen a 14 évvel ezelőtt megölt Tompa Eszter gyilkosával osztozik.

Kiemelt biztonsági fokozatban őrzik, a nap 24 órájában megfigyelés alatt áll, a cellájában kamerák rögzítik minden mozdulatát.

schwarze-sonne-triko-noi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-polo-2
leibstandarte-polo
thor-mit-uns-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
in-odin-we-trust-polo
totenkopf-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: