waffen-ss-langemarck-polo
white-power-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
thor-mit-uns-triko-noi
nibelungen-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo

Közösség tagja elleni erőszak bűntettével is vádolja az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség azokat a fiatalokat, akik közül többen is hazafias életszemléletről ismert Betyársereg tagjaiként állítólag 2015-ben "hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy roma család tagjait Szúcson" - közölte az ügyészség.

Még 2015 januárjában a Kuruc.info portálon megjelent egy cigány családot - az ügyészség nyelvezete szerint - "rossz fényben" feltüntető cikk. Ezután az elsőrendű vádlott az érintett faluban kibérelt egy házat, ahol később megjelentek a Betyársereg tagjai.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A falut korábban rettegésben tartó cigány család háza előtt rendszeresen elhaladtak, a család tagjait is jól észlelhető módon, több alkalommal is lefotózták, videózták, miközben arra szólították fel őket, hogy a helyieket félelemben tartó magatartásukkal hagyjanak fel, a településről költözzenek el.

A vádlott patrióták közül többen még a családnak a szomszédos községben lakó rokonait, ismerőseit is fenyegette azok antiszociális viselkedése miatt.

Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség folytatólagosan, részben csoportosan, valamint kényszerítéssel elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntettével, továbbá magánlaksértés bűntettével, ezen túlmenően közúti veszélyeztetés bűntettével is vádolja a Betyársereg tagjait, akikkel szemben - egy kivétellel - végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt.

thor-mit-uns-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
leibstandarte-triko-ferfi
hugin-es-munin-polo
totenkopf-polo
tizennegy-szo-pulover
white-power-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: