wpww-kapucnis-pulover
nibelungen-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
charlemagne-polo
mjollnir-polo
waffen-ss-wallonien-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
leibstandarte-triko-ferfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányág határozatot adott át az Erő és Elszántság budapesti alapszervezeti elnökének számára, amelyben az Erő és Elszántság által 2017. szeptember 9-ére tervezett budapesti megemlékezést és demonstrációt megtiltotta.

Domokos Endre János, a Pax Hungarica Mozgalom vezetője kilenc esztendővel a zászlóbontás után néhány nappal ezelőtt közleményben jelentette be a szervezet feloszlatását.

Ha párttá alakulunk, a jövő évi országgyűlési választáson is megméretjük magunkat – mondta a Magyar Időknek adott interjúban a nemrég alakult Erő és Elszántság mozgalom egyik alapítója, a Betyársereg vezetője.

A pártalakításról, mozgalmi munkáról, valamint zsidókról, cigányokról és homoszexuálisokról kérdezték Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét a HírTV-ben.

A Betyársereg nemrég megalakult Győri Klánjának vezetője, Bachman Tamás egy tapasztalt hazafi. A Kyokushin karate és a sport mellett a migránsbűnözésről is közeli képet kaphatunk tőle, illetve betekinthetünk egy Betyársereg klán alapításának részleteibe is. 

landstorm-nederland-2-polo
totenkopf-polo
odin-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
prinz-eugen-polo
division-italia-polo
white-pride-world-white-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: