prinz-eugen-polo
maria-theresia-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
odin-s-ravens-polo
odin-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
waffen-ss-wallonien-polo
white-power-triko-ferfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányág határozatot adott át az Erő és Elszántság budapesti alapszervezeti elnökének számára, amelyben az Erő és Elszántság által 2017. szeptember 9-ére tervezett budapesti megemlékezést és demonstrációt megtiltotta.

Domokos Endre János, a Pax Hungarica Mozgalom vezetője kilenc esztendővel a zászlóbontás után néhány nappal ezelőtt közleményben jelentette be a szervezet feloszlatását.

Ha párttá alakulunk, a jövő évi országgyűlési választáson is megméretjük magunkat – mondta a Magyar Időknek adott interjúban a nemrég alakult Erő és Elszántság mozgalom egyik alapítója, a Betyársereg vezetője.

A pártalakításról, mozgalmi munkáról, valamint zsidókról, cigányokról és homoszexuálisokról kérdezték Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét a HírTV-ben.

A Betyársereg nemrég megalakult Győri Klánjának vezetője, Bachman Tamás egy tapasztalt hazafi. A Kyokushin karate és a sport mellett a migránsbűnözésről is közeli képet kaphatunk tőle, illetve betekinthetünk egy Betyársereg klán alapításának részleteibe is. 

white-power-triko-ferfi
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
schwarze-sonne-triko-noi
leibstandarte-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
mjollnir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: