viking-fekete-nap-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
mjollnir-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
charlemagne-polo
landstorm-nederland
otto-von-skorzeny-polo

A Budapesti Rendőr-főkapitányág határozatot adott át az Erő és Elszántság budapesti alapszervezeti elnökének számára, amelyben az Erő és Elszántság által 2017. szeptember 9-ére tervezett budapesti megemlékezést és demonstrációt megtiltotta.

Domokos Endre János, a Pax Hungarica Mozgalom vezetője kilenc esztendővel a zászlóbontás után néhány nappal ezelőtt közleményben jelentette be a szervezet feloszlatását.

Ha párttá alakulunk, a jövő évi országgyűlési választáson is megméretjük magunkat – mondta a Magyar Időknek adott interjúban a nemrég alakult Erő és Elszántság mozgalom egyik alapítója, a Betyársereg vezetője.

A pártalakításról, mozgalmi munkáról, valamint zsidókról, cigányokról és homoszexuálisokról kérdezték Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét a HírTV-ben.

A Betyársereg nemrég megalakult Győri Klánjának vezetője, Bachman Tamás egy tapasztalt hazafi. A Kyokushin karate és a sport mellett a migránsbűnözésről is közeli képet kaphatunk tőle, illetve betekinthetünk egy Betyársereg klán alapításának részleteibe is. 

charlemagne-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
thor-mit-uns-polo-2
totenkopf-triko-ferfi
division-italia-polo
odin-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: