ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
maria-theresia-polo
joachim-peiper-polo
landstorm-nederland
odin-s-ravens-polo
in-odin-we-trust-polo
prinz-eugen-polo
division-nord-polo

A Budapesti Rendőr-főkapitányág határozatot adott át az Erő és Elszántság budapesti alapszervezeti elnökének számára, amelyben az Erő és Elszántság által 2017. szeptember 9-ére tervezett budapesti megemlékezést és demonstrációt megtiltotta.

(Elnökség - Erő és Elszántság)

Maradj velünk kapcsolatban!

A határozat egyöntetűen politikai döntéshozatal szagától bűzlik, így a közrendre és köznyugalomra való hivatkozás több, mint sértő - tekintettel arra, hogy rendezvényeinken mindig fegyelem és rend uralkodik. Ráadásul az Erő és Elszántság mellett kiemelten megnevezve a Betyársereget is támadják annak pontos ismeretében, hogy a szervezet fennállása óta semilyen törvénybe ütköző tevékenységet nem hajtott végre. Ez a gyalázatos politikai támadás sértő és elfogadhatatlan minden nemzettudatos magyar patrióta számára!

Úgy látszik, Gulyás Márton és liberális-anarchista cinkosai megdobálhatják a Sándor-palota falait, a Momentum aktivistái megrohamozhatják az Origo szerkesztőségét, de az Erő és Elszántság mozgalma nem rendezhet megemlékezést a Budai vár 1686-os visszafoglalásának emlékére, mert a főkapitányság szerint: "Az Erő és Elszántság mozgalom célját, az alelnök által tett szervezet eszmeiségére vonatkozó nyilatkozatát, továbbá a Betyársereg tevékenységének elismerését alapul véve a rendezvényen okkal kell számítani szélsőséges nézeteket valló csoportok megjelenésére. Ezen csoportok jelenléte a rendezvényen együt járhat a demokrácia lényegéhez tartozó közrend és köznyugalom jelentős mértékű támadásával is, mellyel szemben a nemzetközi szerződések az állam részére korlátozást, tiltást tesznek lehetővé."

Szerintünk meg ez a jelenség a szélsőséges, hogy 2017-ben Magyarországon egy nemzeti-jobboldali mozgalom gyülekezési jogát semmibe veszik, de liberális-anarchisták törhetnek-zúzhatnak kényük és kedvük szerint Budapesten.

Természetesen, szeptember 9-én találkozunk a Budai várban!

Rendpártiságunkhoz híven fegyelmezett sorokban, de ott leszünk, mert nem tilthatnak el minket magyar elődeink dicső tetteinek emlékhelyeitől. E politikai döntés gyalázatos, de elszántságunkat csak megerősíti!

white-pride-world-wide-triko-noi
prinz-eugen-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
nibelungen-polo
division-nord-polo
b-h-triko-ferfi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: