Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

"Miért nem lehet a melegek, a leszbikusok számára egyenlő jogokat teremteni?” - kérte számon Magyarországon az aberrált Conchita Wurst.

A hvg.hu-n megjelent cikk szerint a portál azon kérdésére, hogy mit üzenne a magyar kormánynak, felelte többek között ezt az osztrák származású Conchita (Thomas Neuwirth). A transznemű előadóművész teljes válasza így hangzott: „Magyarázzák meg nekem, hogy miért nem élhet úgy mindenki, ahogy szeretne.

Miért nem lehet a melegek, a leszbikusok számára egyenlő jogokat teremteni?” -majd hozzátette, ezt nemcsak a magyar, hanem minden kormánynak és politikusnak üzenné, végezetül pedig hozzátette "Én beszélek arról, ami helyes.”

Egyébként az Európai Parlament egyik alelnöke, a szintén osztrák, zöldpárti Ulrike Lunacek hívta meg, az EP öt frakciójának (melyek közül az egyik az Európai Néppárt, melynek a Fidesz is tagja) támogatásával Brüsszelbe, ahol a melegek jogaiért, a toleranciáért és az egyneműek házasságának elismeréséért tartott sajtótájékoztatót és ingyenes szabadtéri koncertet.

Ulrike Lunacek a sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy "Conchitának egy nagyon fontos politikai üzenete van, amely egyben az Európai Unió üzenete is."

Az esemény meghívó plakátja. Ez a helyes irány, amit az EU is támogat...

(alfahir.hu nyomán)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE