Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Két történész, Jonathan Mayo és Emma Craigie, Hitler's Last Day: Minute by Minute című könyve szerint rájött, hogy Adolf Hitler Vezér és Kancellár egy hypospadiasis nevű születési rendellenességgel (a húgycső rendellenes elhelyezkedése) jött a világra, ami azt eredményezte, hogy a pénisze abnormálisan megrövidült, írja a Telegraph.

A világháború kirobbantásának (és 52 millió ember halálának) újabb magyarázata lehet a férfiasság ilyen komoly torzulása, írja a “mértékadó lap”, hozzátéve, hogy két hónapja (igen, 2016-ban) arra is rájöttek, hogy a Harmadik Birodalom vezérének mindössze egy heréje volt, amit persze már “akkoriban is pletykáltak”. Valakik, valahol.

A komoly történészek, akik most felfedezett korabeli orvosi leletekre hivatkoznak, felváltva írnak mikropéniszről és a hypospadiasis-ről, ami két teljesen eltérő betegség, így egyelőre nem tiszta, szerintük valójában mi is volt Adolf Hitler valódi baja, mindenesetre szerintük ezért “nem volt hajlandó soha meztelenre vetkőzni és talán dührohamaihoz is volt köze ennek az állapotnak”. Arról nem írnak, hogy pártnapon vagy vezérkari gyűlésen szerették volna meztelenül látni.

Adolf Hitler szexuális élete körül eddig is nagy volt a kavarodás, hiszen egyrészt jó pár viszonyát dokumentálták az évek során, egyes források bár arról szóltak, hogy “perverz” volt, a brit történész Ian Kershaw, viszont azt írta könyvében, hogy a Führer “annyira félt a fertőzésektől, hogy mindennemű szexuális aktivitás taszította”.

Ezek a komoly történészek azt is tudni vélik, hogy Adolf Hitler orvosa, Theo Morell is diagnosztizálta nála a hypospadiasist, és hormon- illetve amfetamintartalmú injekciókkal fecskendezte.

Ha az igazság nem is derül ki, az legalábbis mindenesetre elgondolkodtató, hogy ezekben a - jórészt “metélt” - körökben 70 évvel a második világháború vége után is ennyire érdeklődnek a Führer pénisze után.