Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

A Chloe Corrupt nevű transznemű pornómodell azután kezdett adománygyűjtésbe, hogy az antifasisztát letartóztatták Los Angelesben, amikor egy tüntetés során nyakon szúrt és majdnem megölt egy latinó férfit.

Egy texasi bíró átruházta a 8 éves James teljes felügyeleti jogát a mostohaanyjára, aki a fiút lányként emlegeti, „Luna” néven szólítja, és „nemi átalakításnak” akarja alávetni.

Egy aggastyán zsidót ruházott meg egy moszkvai buszon egy fiatalabb támadó, aki azt kiáltotta: „Hitlernek be kellett volna fejeznie a munkát, ezt én most megteszem neki”.

Július 1-jén Khaled Awad revolverével gépkocsijába kényszerítette Shlomo Noginski rabbit, egy Boston környéki zsidó iskola tanítóját, és ott nyolc késszúrással súlyosan megsebesítette.

Phyllis Akua Opoku-Gyimah, ismertebb nevén Lady Phyll és társai azoknak alapították meg a UK Black Pride-ot, akiket „hagyományosan kirekesztettek a mindent elsöprően fehér Pride-narratívák” - közli a brit Metro örömhírét az Alapjogokért Központ.

Egy Nagy-Britanniában élő, magát nem binárisként azonosító influenszer már hosszabb ideje küzdött „indentitásválsággal”.

A feleség elismerte, hibázott, mikor alkalmazta a férjét a kávézójában.

Több rendbeli szexuális erőszak miatt vádat emelt egy nigériai férfival szemben az ügyészség – közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel.

Életveszélyesen megsebesült Londonban a Black Lives Matter nevű néger felsőbbrendűségi mozgalom egyik vezető aktivistája, akit fejlövés ért.

Kényesebb ízlésű olvasóim joggal tehetik fel maguknak a kérdést, hogy vajon miért foglalkozom újabban a kelleténél többet a négerekkel.

Ez a hír nem lesz címlapos sztori a CNN-en, de itthon a Telex sem fogja vizsgálgatni az összefüggéseket, vajon faji gyűlölet vezette-e a gyilkosokat, elvégre a történet nehezen védhető számukra: négerek öltek meg egy fehér kislányt.

Fehér sminket is kértek egy ránézésre mulattó balettáncostól, hogy jobban illeszkedjen be a tánckarba a berlini balettnél.

Drogoztatott és szexrabszolgaként tartott két tinilányt egy pakisztáni migráns Görögországban.

A Black Lives Matter felfutásának évében nem maradhatott ki Ludwig van Beethoven lenégerezése, születésének 250. évfordulóján, a december 16-i köszöntésben sem (nem ismerjük a pontos születési dátumot, csak azt, hogy 17-én keresztelték). 

Egy Adolf Hitler nevű politikus nyert helyi választást Namíbiában, méghozzá elsöprő fölénnyel – szúrta ki a Berliner Zeitung.

Egy hónappal ezelőtt járta a nemzetközi sajtó jobbos felét, hogy Nagy-Britanniában az egyik iskolában feltűnt egy gambiai tanuló, aki állítólag 15 éves, de 40-nek nézett ki.

Horogkeresztet vágott a saját húsába az iráni migráns Németországban, majd azt hazudta, hogy megtámadták.

Amerika végre kezd valamit az elharapózó fehér felsőbbrendűséggel.

Hollywood szerepét nem lehet túlértékelni az amerikai kulturális imperializmus arzenáljában.

Valószínűleg rekordot döntött az a férfikorának delén, 35 évesen fegyvert ragadó nő, aki megtestesíti a demokrata szavazó archetípusát: antifasiszta, transznemű és muszlim.

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE