Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Az ír rendőrség letartóztatott egy 22 éves közel-keleti férfit, akit azzal vádoltak, hogy két buzit saját otthonukban „groteszk módon megcsonkított”, egy harmadiknak pedig kést döfött a szemébe.

A hollywoodi illetőségű néger 2019-ben gyűlölet-bűncselekményt rendezett saját maga ellen, hogy ellene irányuló rasszizmus címen előmozdítsa karrierjét.

Egy zsidóra támadt egy néger egy észak-londoni szupermarketben, miközben azt üvöltötte, hogy „találni akar egy zsidót, akit megölhet” – írja a The Jewish Chronicle.

Német ügyészek azt közölték, hogy gyilkossággal vádolnak két afgán testvért, akik júliusban megölték a nővérüket, akit állítólag a nyugati életmódja miatt akartak megbüntetni.

Egy pedofil, aki 5 éves kislányként azonosítja magát, manónak öltözve jelent meg a bíróságon, miután megszegte a szexuális bántalmazásról szóló végzését.

Megkezdődött Párizsban annak a két arabnak a pere, akit azzal vádolnak, hogy antiszemita indíttatásból ölt meg három évvel ezelőtt egy 85 éves zsidó nőt.

A Chloe Corrupt nevű transznemű pornómodell azután kezdett adománygyűjtésbe, hogy az antifasisztát letartóztatták Los Angelesben, amikor egy tüntetés során nyakon szúrt és majdnem megölt egy latinó férfit.

Egy texasi bíró átruházta a 8 éves James teljes felügyeleti jogát a mostohaanyjára, aki a fiút lányként emlegeti, „Luna” néven szólítja, és „nemi átalakításnak” akarja alávetni.

Egy aggastyán zsidót ruházott meg egy moszkvai buszon egy fiatalabb támadó, aki azt kiáltotta: „Hitlernek be kellett volna fejeznie a munkát, ezt én most megteszem neki”.

Július 1-jén Khaled Awad revolverével gépkocsijába kényszerítette Shlomo Noginski rabbit, egy Boston környéki zsidó iskola tanítóját, és ott nyolc késszúrással súlyosan megsebesítette.

Phyllis Akua Opoku-Gyimah, ismertebb nevén Lady Phyll és társai azoknak alapították meg a UK Black Pride-ot, akiket „hagyományosan kirekesztettek a mindent elsöprően fehér Pride-narratívák” - közli a brit Metro örömhírét az Alapjogokért Központ.

Egy Nagy-Britanniában élő, magát nem binárisként azonosító influenszer már hosszabb ideje küzdött „indentitásválsággal”.

A feleség elismerte, hibázott, mikor alkalmazta a férjét a kávézójában.

Több rendbeli szexuális erőszak miatt vádat emelt egy nigériai férfival szemben az ügyészség – közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel.

Életveszélyesen megsebesült Londonban a Black Lives Matter nevű néger felsőbbrendűségi mozgalom egyik vezető aktivistája, akit fejlövés ért.

Kényesebb ízlésű olvasóim joggal tehetik fel maguknak a kérdést, hogy vajon miért foglalkozom újabban a kelleténél többet a négerekkel.

Ez a hír nem lesz címlapos sztori a CNN-en, de itthon a Telex sem fogja vizsgálgatni az összefüggéseket, vajon faji gyűlölet vezette-e a gyilkosokat, elvégre a történet nehezen védhető számukra: négerek öltek meg egy fehér kislányt.

Fehér sminket is kértek egy ránézésre mulattó balettáncostól, hogy jobban illeszkedjen be a tánckarba a berlini balettnél.

Drogoztatott és szexrabszolgaként tartott két tinilányt egy pakisztáni migráns Görögországban.

A Black Lives Matter felfutásának évében nem maradhatott ki Ludwig van Beethoven lenégerezése, születésének 250. évfordulóján, a december 16-i köszöntésben sem (nem ismerjük a pontos születési dátumot, csak azt, hogy 17-én keresztelték). 

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE