Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Tegnap 17 óra körül súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben.

Egy afrikai "menekült" kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították - értesült a Privát Kopó. Az afrikai "menekült" - a közelben található menekülttábor lakója.

A néger a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába. Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy is. A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították az erőszakos menedékkérőt.

Az incidensről a rendőrség a cikk megjelenéséig nem adott ki közleményt. A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött "menekültek" zaklatják - egyre agresszívabban - az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel - állításuk szerint - "éheznek". Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri ingyenes étkezést, valamint több ezer forint "költőpénzt" biztosítanak.

(privatkopo.hu nyomán)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE