Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Kongó után Svédországban követik el a legtöbb nemi erőszakot a világon.

A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brottsförebyggande radet vagy BRA) szerint a megtorlástól való félelem miatt az áldozatok alig 5-10 százaléka tesz feljelentést a rendőrségen. Svédországban évente 60 ezer (!) nemi erőszakot követnek el, vagyis ötezret havonta, kb. 165-öt naponta - hússzor többet, mint a többi európai országban. 2009 és 2010 között 12 százalékkal növekedett a nemi erőszakok száma.

 Az Emberi Jogi Szolgálat felfedi, hogy a csoportosan elkövetett nemi erőszakok száma 1995 és 2006 között 377 százalékkal nőtt, a közterületen elkövetett erőszakos közösülések száma pedig 1975 és 2007 között megháromszorozódott.

És hogy mindennek mi az oka? A meglehetősen "halvérű" hírben álló svéd férfiak valójában ilyen vérmesek lennének? Szó sincs róla. Az európai kontinensen (Franciaországgal holtversenyben) Svédország szenvedte el a legnagyobb mértékű harmadik világbeli, muzulmán bevándorlást, olyannyira, hogy például Malmö lakosságának egyharmada muzulmán, a svéd lakosság médiatikus agymosása viszont olyan mértékű, hogy ellenállás szinte nem tapasztalható a bevándorlással szemben, sőt.

Elin Krantz svéd antirasszista aktivista tagja volt a "We like diversity" (Szeretjük a különbözőséget) internetes közösségnek és egy etnikai keveredést hirdető videóklipben is szerepelt, amely felvételén egy afrikai négerrel való nemi aktus közben a svéd himnuszt énekelte. Egy este azután alkalma volt stúdión kívül, testközelből is a szenvedélyének hódolni, miután a diszkóból hazafelé a villamoson összeakadt az egyik valóban "különböző" barátjával, egy bizonyos Ephrem Yohannesszel, Afrikából. Íme, "baráti találkozójuk" eredménye:

A források szerint a svédországi bűncselekmények 75-85 százalékát afrikai muzulmán bevándorlók követik el. A nemi erőszakok elkövetői főleg algériai, líbiai, tunéziai és marokkói arabok és muzulmán vallású négerek, akik a nem lefátyolozott (tehát európai) nőket gyakorlatilag prostituáltnak és szabad prédának tekintik. Amint azt egyikük bevallotta: "jobb egy svéd nőt megerőszakolni, mint egy arabot, mert az előbbi utána segítséget kap, és őt korábban már mások is megdugták, miközben az arab lánynak problémája lesz a családjával, és az erőszak miatt szégyenbe kerül, holott fontos, hogy szűz legyen a házasságkötéséig."

Persze Svédországban senki sem tesz közzé etnikai statisztikákat, és még kevésbé tartja számon a bevándorláshoz kötődő bűnözést. A parttalan liberalizmus, az elpuhító jóléti rendszer és a svéd férfiakat "kiherélő" intézményesített feminizmus következtében ugyanis Svédország néhány évtized alatt Nyugat-Európa első muzulmán befolyású országává vált!

A svéd hatóságok pedig mindenáron igyekeznek elrejteni a bűnözők faji identitását, és a multikulturalizmus és a "békés egymás mellett élés" nevében - börtönbüntetés terhe mellett - tilos negatívan beszélni a színes bőrű bevándorlásról és az iszlámról.

Az eredmény magáért beszél.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE