white-power-ferfi-triko
barna-inges-nsdap-rohamosztagos-sturmabteilung-sa-polo
ver-es-becsulet-blood-and-honour-white-aryan-resistance-kapucnis-pulover
viking-iranytu-polo
awb-afrikaner-weerstandsbeweging-del-afrikai-bur-ellenallas-polo
eszaki-viking-harcos-valhalla-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-waffen-ss-polo
ver-es-becsulet-hitlerjugend-polo

A 22 éves Brendin Horner minden csontját eltörték, holttestét egy póznához kötötték néger nacionalisták, így küldtek üzenetet a fehéreknek, akiknél betelt a pohár.

Erőszakba torkollt az a tüntetés, melyet fehér farmerek rendeztek a Dél-Afrika Free State tartományában található Senekal városban. Több száz fehér farmer és néhány helyi fekete gyűlt össze, hogy támogassák az elhunyt Brendin Horner családját.

A 22 éves farmeren múlt pénteken ütöttek rajta. Kegyetlenül megkínozták, majd megfojtották, holttestét pedig egy póznára kötözték, üzenetként a helyi fehér farmereknek, hogy mi vár rájuk is. Megtalálói szerint borzalmas állapotban volt a teste, megkínzói minden végtagját eltörték.

A rendőrség őrizetbe vett két férfit, Sekwetje Mahlambát és Sekola Matlalestát, a városba érkezésükkor azonban már egy csoport dühös farmer várta őket, akik személyesen kívánták megbosszulni fiatal társuk halálát. A tüntetés tovább eszkalálódott, két puskalövés is eldördült, egyre többen gyűltek az utcára, míg végül pár száz fős tömeg tiltakozott a fehér népirtás ellen.

A tüntetők a bíróság épületét is megrongálták, valamint egy rendőrautót is felgyújtottak.

A dél-afrikai fehér farmerek és a feketék között három évtizede feszült a viszony. Az ország nyugati részén főképp fehérek és félvérek laknak, az ország középső és keleti felén viszont különböző nyelven beszélő feketék. A fő problémát az okozza, hogy nyugaton a földbirtokok jelentős része továbbra is a fehérek kezében van, ezek a családok azoknak a telepeseknek a leszármazottai, akik a XVIII–XIX. században költöztek ide Hollandiából.

A – fekete-kommunista gyökerű – kormány álláspontja szerint viszont Afrika a feketéké, és fehéreknek nem lenne joguk ott élni, lényegében lopták a földet, így az alkotmányba foglalták, hogy az állam ingyen és bérmentve elkobozhat földeket a fehér bőrszínű farmerektől.

Ezzel az indoklással annyi történelmi probléma van, hogy az országban jelenleg élő feketék (bantuk) ősei konkrétan a fehér telepesek után érkeztek, ráadásul ők voltak azok, akik a békés helyi törzseket tatárjárásként kiirtva elfoglalták mai helyüket Dél-Afrikában. A helyi őslakosokkal olyan távoli rokonságban sem állnak, mint mondjuk mi az tádzsikokkal.

A fajgyűlölő alkotmánymódosításnak kisebb nemzetközi visszhangja is volt, de mivel feketék hozták meg fehérek ellen, és mint tudjuk, a fajgyűlölő csak az egyik irányban működik, a nyugati sajtó "leösszeesküvéselméletezte", és ettől felbátorodva a néger nacionalisták elkezdték sorra meglincselni és meggyilkolni a fehér farmereket.

Az elmúlt évtizedben egyre több, egyre súlyosabb támadás történt, a támadók egyre kegyetlenebbek, a fehér telepesek pedig egyre ingerültebbek, hiszen az állam ebben a kérdésben nem mellettük áll.

A helyiek szerint a rendőrség a legtöbb esetben még akkor is sima fegyveres rablás miatt nyomoz, amikor egyértelmű a tudatos, faji indíttatású gyilkosság, például a sikeres betörés után a kapuban megvárják a farmert, vagy amikor nem is visznek el semmit, csak megerőszakolnak és meggyilkolnak mindenkit.

"A farmerek félelemben élnek, mert Dél-Afrikában földet művelni a legveszélyesebb foglalkozás a földön" – nyilatkozta tavaly egy helyi szervezet vezetője, Henk van de Graaf.

Úgy tudom, hogy a világban a gyilkossági ráta átlagosan 9 fő százezer emberre vetítve. Na, ez Dél-Afrikában 54. De a dél-afrikai farmerek közösségében 138, a világ összes foglalkozását tekintve a legmagasabb. A fehérek emiatt nemrég egy út mentén kereszteket állítottak, egyet-egyet minden értelmetlenül meggyilkolt farmerért. Az akcióra az egész világ felfigyelt, de a mainstream média továbbra is összeesküvés-elméletnek tartja a fehér népirtást, annak ellenére, hogy húsz év alatt megfeleződött a fehérek száma a területen.

(888)

odinista-pogany-polo
good-night-left-side-skinhead-pulover
panzerdivision-waffen-ss-totenkopf-ss-panceloshadosztaly-polo
koszonom-hogy-nem-keveredsz-polo
leibstandarte-ss-adolf-hitler-lssah-sportjelveny-polo
waffen-ss-nord-onkentes-ss-hegyihadosztaly-polo
white-pride-worldwide-triko
14-szo-polo

Fotóarchívum

a-vilaghaboru-cenzurazott-pillanatai-2
a-kampfgruppe-peiper-tigris-nehezharckocsija-villers-bocage-tersegeben-franciaorszagban-1944
ritter-von-leeb-nemet-tuezersegi-tabornok-adolf-hitler-kancellart-tajekoztatja-egy-hadgyakorlaton-nemetorszagban-1936
a-nemet-wehmarcht-pzkpfw-vi-ausf-e-tiger-i-nehezharckocsija-tuneziaban-1943
elfeledett-tortenelem-a-iii-birodalom-emlekezetes-pillanatai-szinesben
nemet-wehrmacht-katona-kerekparjaval-es-gewehr-41-puskajaval-valahol-a-keleti-fronton-1941
nemet-tigris-nehezharckocsi-helyreallitasa-a-keleti-fronton-1943-junius-22
blomberg-fritsch-es-hitler-egy-katonai-gyakorlaton-celleben-nemetorszagban-1935-szeptember-7
walter-krueger-1943-aprilis-20-an-egy-tiger-i-nehezharckocsin-allva-tart-beszedet-1943
nemet-csapatok-nyomulnak-elore-barbarossa-hadmuvelet-kezdeten-a-szovjetunioban-1941-junius
heinrich-himmler-birodalmi-vezeto-szemlet-tart-a-das-reich-hadosztaly-tisztjeinel-harkov-ukrajna-tersegeben-1943
hitlerjugend-tagok-taborozas-koezben-hangszereiken-jatszanak-1930-as-evek
a-nemet-12-hitlerjugend-ss-pancelos-hadosztaly-harckocsizoi-szuenetet-tartanak-belgiumban-1943
katonak-a-das-reich-hadosztalybol-etelt-es-vizet-fogadnak-el-egy-civiltol-jugoszlaviaban-delvidek-visszafoglalasa-idejen-1941-aprilis
nemet-harckocsizo-karbantartasi-feladatokat-vegez-a-323-as-szamu-tigris-nehezharckocsin-a-keleti-fronton-kurszk-tersegeben-1943
nemet-harckocsizok-municioval-toltenek-egy-pzkpfw-vi-harckocsit-a-ladoga-to-tersegeben-eszak-nyugat-oroszorszagban-1943-nyar
a-nemet-wehrmacht-katonaja-kemleli-az-orosz-sztyeppet-a-barbarossa-hadmuvelet-kezdeten-1941-julius
nemet-tiger-i-nehezharckocsi-loszerrel-valo-feltoeltese-kurszk-tersegeben-oroszorszagban-1943-nyar
a-pak-43-panceltoero-loeveg-toelgyfaval-alcazva-betoeltve-a-nyugati-fronton-franciaorszag-1944-junius
alcazott-panzer-v-panther-ausf-d-koezepes-harckocsi-cassino-tersegeben-olaszorszagban-1944-aprilis-majus
panzerkampfwagen-vi-b-koenigstiger-kiralytigris-nehezharckocsi-vimoutiers-orne-koezeleben-normandiaban-1944-junius-julius-koernyeke
a-ii-magyar-hadseregbol-egy-honved-a-kel-at-a-keleti-fronton-egy-gazlonal-1942-julius
nemet-pak-36-a-breszt-litovszki-csataban-1941
a-ii-vilaghaboru-ritka-fotoi-szinesben-keleti-front-3