Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy pedofil, aki 5 éves kislányként azonosítja magát, manónak öltözve jelent meg a bíróságon, miután megszegte a szexuális bántalmazásról szóló végzését.

60 éves Janiel Verainer zöld és piros ruhában, ünnepi kardigánnal és manó stílusú karácsonyi sapkával és csengettyűkkel érkezett a Maidstone Crown Court bíróságára.

Verainert a bíróság elé idézték, miután megszegte a 2016-ban kiszabott szexuális bántalmazásról szóló végzést.

A vádlottat azzal vádolták, hogy 2019. december 18. és 2021. január 31. között véletlenszerűen csókolt szájon iskolás lányokat – annak ellenére, hogy 2016 óta eltiltották a gyerekekkel való szándékos érintkezéstől.

Verainer eredetileg 2016 novemberében 15 hónapos börtönbüntetés mellett szexuális ártalom megelőzését célzó végzést kapott, miután látták, amint egy Thanet-i kávézó előtt megcsókol egy gyermeket. Az ügyészség (CPS) úgy döntött, hogy ejt három másik vádpontot, amelyekkel a szexuális ártalomra vonatkozó végzést megszegték, de közölték, hogy azok Verainer bűnügyi aktájában maradnak – írt a meg a Breitbart.

A szexuális ártalom megelőzésére vonatkozó végzést a brit bíróságok azért szabhatják ki az elkövetőkre, hogy – állítólag – minimalizálják a kockázatot, és megvédjék a nyilvánosságot a vádlott által elkövetett szexuális ártalmaktól. A végzések számos tevékenységtől eltilthatják az elkövetőt, például bizonyos foglalkoztatási formák – például a tanítás – vállalásától, bizonyos internetes tevékenységektől – például a közösségi médiaprofiloktól -, valamint attól is, hogy szándékosan kapcsolatba lépjen gyermekekkel.

2016-ban az elítélt pedofil azt állította, hogy egy Jorven Seren nevű ötéves kislányként azonosítja magát, kérte, hogy a tárgyalás során végig „she”-ként szólítsák, és Adele Williams bírónő megrovásban részesítette, amiért a vádlottak padján ülve egy nagyméretű babát tartott a kezében.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE