Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Az ír rendőrség letartóztatott egy 22 éves közel-keleti férfit, akit azzal vádoltak, hogy két buzit saját otthonukban „groteszk módon megcsonkított”, egy harmadiknak pedig kést döfött a szemébe.

A hatóságok attól tartanak, hogy még több áldozat is lehet.

Az ír rendőrség nyomoz két gyilkosság ügyében, amelyek Sligo városában történtek. Az elkövető valószínűleg egy „homofób” sorozatgyilkos volt, akivel az áldozatok egy online társkereső oldalon keresztül találkoztak. Mindkét áldozatot hasonló, „kegyetlen és groteszk” sérülésekkel találták meg, írta meg a Daily Mail.

Szerdán reggel egy közép-keleti származású férfit tartóztattak le a városban lévő otthona előtt, akit gyilkossággal gyanúsítanak.

A gyilkosságok előtt néhány nappal parkban ért támadás egy férfit, akinek kést szúrtak a szemébe, miután egy férfival beszélgetett egy randiapplikáción keresztül.

Helen McEntee ír igazságügyi miniszter ígéretet tett arra, hogy új, „gyűlölet-bűncselekményekre” vonatkozó törvényeket vezetnek be a buzik elleni támadássorozat után, ami egy „sötét hét” volt az írországi „LMBTI+” közösség számára.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE