Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy újabb liberális amerikai idióta szerette volna demonstrálni, hogy az "egzotikus szerelemben" nincs semmi veszélyes.

Így hát hősnőnk, Amanda Kijera úgy döntött, hogy mivel a nőjogi szervezetek "hibásan tartják drámaian eltúlzottnak" a nők elleni erőszak helyzetét Haitin, "humanitárius útján megszünteti a tévhiteket". Ezért elutazott a 100 százalékban négerek lakta karibi szigetre, hogy saját példán keresztül is bebizonyítsa igazát. Az út azonban – általa – nem várt fordulatot vett.

Amikor az egyik férfi, akinek éppen a védelmében dolgozott, egy félreeső teraszon sarokba szorította és számtalanszor megerőszakolta, valószínűleg némiképp módosította a nézeteit.

"Az élmény szinte több volt, mint amit el tudtam volna viselni. Könyörögtem neki, hogy tartsa tiszteletben elkötelezettségemet Haiti iránt, mondtam neki, hogy testvérnek tartom a közös elnyomás elleni harcban, de hiába. Nem érdekelte – panaszkodott meglepetten Kijera."

Talán, ha közölte volna velük, hogy Obamára szavazott...

Nem kicsit fonák gondolatmenete szerint „a nők nem az elnyomásuk forrásai, … hanem a fehér patriarchátus, amely még mindig domináns a globális színpadon”, ugyanis „a fehér embertől való függőség miatt” cselekedtek így vele.

Miután Kijera nem volt képes a szubszociális biológiai lényt felvilágosítani a testvéri küzdelmük fontosságáról a közös elnyomás ellen, egy valamire mégis rájött. Bár nem mondta ki kifejezetten, de számára is világossá vált: a tragikus eset nem történt volna meg, ha bőre nem fehér.

(Deres.TV nyomán)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE