Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Agresszív, és a börtönben is verekszik az a fiatalember, akit azzal vádolnak, hogy két nőt erőszakolt meg tavaly.

(Blikk nyomán)

N. Sándort (24) bilincsbe verve vitték tegnap a Budapest Környéki Törvényszékre, mert egy szakértői vélemény szerint a férfi akár az életét is kiolthatta volna első áldozatának, aki egy magas beosztású rendőr felesége volt. A tárgyalás azonban elmaradt, N. Sándor ugyanis az utolsó pillanatban ügyvédet váltott, aki nem tudott felkészülni.

Az agresszív "fiatalemberről" egy percre sem vették le a bilincseket, a legszigorúbb biztonsági fokozatban őrzik, hiszen a rácsok mögött sem nyugodott meg. A bulvárlap információi szerint volt, hogy azért kapott fegyelmit, mert összeverekedett cellatársával, és volt, hogy azért, mert önmagában akart kárt tenni. Értesülésük szerint lenyelt valamit, nagy valószínűséggel pengét.

N. Sándort fiatal kora ellenére számtalanszor lecsukták már, ő maga sem tudja pontosan, hányszor. Tizennégy évesen kapta első elzárását, és 2012. szeptember 21-én szabadult legutóbbi, hat évig tartó hosszú börtönbüntetéséből. A lap tudomása szerint, akkor többrendbeli rablás és lopás miatt ítélték el. A fiatalember - él polkorrekt eufemizmussal a nem éppen nívójáról híres sajtótermék - az alkoholt sem vetette meg: úgy tudjuk, vénásan adta be magának a tömény szeszt, hogy gyorsabban hasson, azonban amikor elkapták, épp „tiszta volt".

A Blikk korábbi híradása szerint, az ösztönlény tavaly március 4-én Dunakeszin leszólított egy vonathoz siető nőt, majd megfenyegette, és megpróbálta megerőszakolni. Áldozata ellenállt, ekkor N. egy csavarhúzóval többször combon szúrta, sőt meg is harapta az áldozatát. A lány életét csak a szerencse mentette meg, a döfés pár centivel kerülte el a combartériát. A férfi elvette áldozatának táskáját, majd elmenekült. Másnap túszul ejtett egy a kerékpárúton futó nőt Sződön. Úgy tudjuk, áldozatát késsel sakkban tartva a Dunához hurcolta, majd itt megerőszakolta, és órák múlva engedte csak szabadon.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE