Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Mindennapos utcai jelenet Franciaországban: fehér rendőrnők igyekeznek legyűrni és megbilincselni egy színes bőrű férfit, derűs perceket szerezve a bénázásukon szórakozó (és azt gyakran okostelefonnal is megörökítő) publikumnak.

Köztudomásúlag a női rendőrök döntő előnyt jelentenek a letartóztatásoknál fajilag ellenséges környezetben, vagyis minden nyugati nagyvárosban. A francia nagyvárosok már a fekete–arab megszállók kezén vannak, és ez a közeg megérett az általános felkelésre.

Valójában az Iszlám Államot már most felszabadítóként üdvözölnék a legtöbb francia nagyvárosban, ha nem volnának még kamikaze rendőrök és katonák, hogy fenntartsák a rend látszatát. Bárcsak ezek az „újfran­ciák”, akik el akarják vágni a régiek torkát, egyszerű gallok lennének, vagyis engedelmesek, mint a birkák. Akkor minden sokkal könnyebb volna. Talán még több fehér és színes bőrű nőt kellene felvenni a rendőrséghez, hogy javuljon a bűnügyi helyzet, amely azért kriminális, mert Nyugat-Európa a harmadik világ garniszállójává vált.

Mindeközben a francia egyetem kulturális bolsevizálása egyre intenzívebbé válik, ami érdekes dolgokhoz vezet a tudományos miliőben, például az evolúciós pszichológia betiltásához a társadalomtudományi fakultásokon. Egy francia egyetemi oktató, aki a politikatudományok doktora, most a Twitteren panaszkodva elítéli „azt a környezetet, amelyben ez az elmélet tabuvá vált”, miután az egyetemi vezetőség törölte az egyik kurzusát, amely Darwin evolúciós elméletében gyökerezik.

Az inkriminált környezet agresszív biológiai kategóriák konglomerátuma: férfias (feminista) nők, gyűlölködő mohamedánok, fontoskodó feketék és nőnek öltözött perverzek stb. A transzvesztita elmebetegek súlya ebben a mikrokozmoszban megmagyarázza, hogy újabban miért vált a darwinizmus – és általában a biológia – rázós témává. Ezek a szürreális bioszociális csoportok azt akarják, hogy a saját szubjektív áltudományos kategóriáikon, „biztonságos tereknek” (safe space) nevezett silókban tenyészhessenek anélkül, hogy a fehér férfi a normáin keresztül érvényesíthetné tudományos autoritását. Senki sem kérdőjelezheti meg a silóik létezését, nemhogy a társadalomtudományok feletti hegemóniájukat.

Saját deviáns normáiknak az állami intézményrendszer által biztosított sérthetetlenség politikai erőt ad, lehetővé téve számukra, hogy leküzdjék a heteroszexuális fehér férfiak képviselte normalitás minden beavatkozási kísérletét. Ehhez a marxista elnyomó–elnyomott dialektikát a maguk kedvére alakítják át azáltal, hogy a marxi általános proletariátust felcserélik saját nemi és etnikai klientúráikkal. Ezzel a trükkel az akadémiai lumpenintelligencia megmenekül az osztálypertől, és még a radikális baloldal nagy részét is magához csatolhatja, közös minimálprogramként a heteroszexuális fehér férfit jelölve ki fő ellenségnek.

Manapság a tudomány égisze alatta ezek az opportunista neokazuisták ugyanúgy használják a tudomány szót, ahogyan a kormányok az „ember okozta globális felmelegedés” tematikájában. Szerintük tudomány az, amit egy adott pillanatban elrendelnek, hogy erősítse a hatalmukat, de még inkább a heteroszexuális fehér férfi és kulturális értékei elleni támadáshoz való jogukat. Hamisítatlan, lábjegyzetekkel igazolt hatósági érvelés, amelynek szellemében azt mondják, hogy az evolúciós pszichológia nem „tudományos”, és hogy a „tudósok” mind egyetértenek ebben.

Ezek a „tudósok” nem mások, mint önmaguk, és a karrierjüket azzal töltik, hogy egymást idézik önmaguk igazolására. Kutatásaik fenomenális színvonala mégsem teszi lehetővé számukra, hogy meghatározzák a nőt. Biden legfelsőbb bírósági jelöltje, egy fekete nő azt mondja, hogy nem képes definiálni a „nő” szót, mert ő „nem biológus”. A gyöngébbek – köztük az amerikai legfelsőbb bíróság (nőként és feketeként) dupla kvótatagja – kedvéért segítek: nő az a személy, aki XX kromoszómákkal és női reproduktív szervekkel születik. Ilyen egyszerű. Szomorú, hogy a biológia (akárcsak a genetika és az antropológia) mostanra olyan rázós témává vált, hogy még az USA egyik főbírójelöltje sem meri definiálni a nő szó értelmét, mert attól fél, hogy – képletesen legalábbis – meglincselik, ráadásul a sajátjai.

Úgy tűnik, ebben a fogas tudományos kérdésben az anglikán egyháznak is óvatosságot kell tanúsítania Angliában, mert legutóbb elismerte, hogy „nem áll rendelkezésére a nő szó meghatározása”. Az egyház nevében nyilatkozó püspök szerint a szó jelentése ugyan „magától értetődő”, de sietett hozzátenni, hogy az egyház mindazonáltal „elkezdte feltárni a nemi identitással kapcsolatos összetett kérdéseket”, azt sugallva, hogy a feltáró vizsgálat nyomán még az is kiderülhet, hogy a nő szó jelentése mégsem annyira magától értetődő.

Az evolúciós pszichológia a maga biológiai empirizmusával megkérdőjelezi a különböző szubjektivista szektákat, és a tudományos materializmus talaján marad. Ez az a pont, ahol a dolgok elromlanak. Az oligarchikus tudomány csak a legújabb szinonimája a globalisták sarlatánságának, amelyben az amerikai afrobolsevizmus hivatalos ideológiájának számító woke-izmus is gyökerezik. (Ez utóbbit rövidesen bővebben is kivesézem.) A globalista szellem zsigeri ösztön a fehér patriarchális rend minden formájának elpusztítására, vagyis kémiailag vegy­tiszta nihilizmus.

Nincs értelme feminista nőkkel és szexuális perverzekkel tudományos kérdésekről vitázni, mert a tudományról alkotott felfogásuk nélkülözi a tudományos szigort, és csak az uralmuk és önkényük védelmét vagy előmozdítását szolgálja. Nincs olyan objektív alap, amelyre támaszkodva eszmét lehetne cserélni azokkal, akiknek egyetlen vágyuk, hogy hazugsággal eltiporják a heteroszexuális fehér férfiakat. Ez tiszta hatalmi politika, és pontosan ennek megfelelően kellene reagálni rájuk: a tudomány visszahódításával – bármilyen szükséges mód­szerrel.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE